Antalyaspor’un yeni başkanı süre istedi
Antalyaspor’un yeni başkanı süre istedi
Transfer engelinin kalktığını belirten Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, otobüsün hacizden bağlayan firmanın ayıp ettiğini söyledi. Kamuoyunun kendilerine 1 ay süre vermesini isteyen Perçin, “Eleştiriye açığız ancak 1 ay sonra toparlayamazsak bizi o zaman eleştirin” dedi.
Transfer engelinin kalktığını belirten Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, otobüsün hacizden bağlayan firmanın ayıp ettiğini söyledi. Kamuoyunun kendilerine 1 ay süre vermesini isteyen Perçin, “Eleştiriye açığız ancak 1 ay sonra toparlayamazsak bizi o zaman eleştirin” dedi.
haberimizvar.net- antalyagundem.com.tr’den Hasan Yavaşlar’ın haberine göre; Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Perçin, göreve geldikten sonra ilk kez basının karşısına geçti. Hesap.com isimli firma ile forma göğüs sponsorluğu için düzenlenen törende konuşan Perçin, transfer engelini kaldırdıklarını belirtti. Gündemdeki konularla ilgili daha sonra basın toplantısı yapacağını, lansmanın önüne geçmemesi için başka soru sorulmamasını rica eden Perçin, transfer engeli ve takım otobüsünün haczedilmesi konusuna açıklık getirdi.
TRANSFER ENGELİ KALKIYOR
Transfer engeline neden olan dosyaların yüzde 80’ini peşin ödeyerek, yüzde 20’sini de taksitlendirerek kapattıklarını belirten Perçin, “16 dosyayı kapatmıştık, bir dosya daha geldi. Onun ödemelerini de hallettik ve en kısa sürede transfer engeli kalkacak. Kulüp öyle bir hale gelmiş ki; kimse taksitlendirme teklifimizi kabul etmedi. Kolay olmadı, sessiz kalmaya dikkat ettik. Yeni transferleri ilk antrenmandan itibaren çalışmalara aldık ancak kamuoyuna açıklamadık” diye konuştu.
OTOBÜS HACZİ KABUL EDİLEMEZ
Burdur’da kamp yapan takımı almaya giden otobüsün Bucak’ta hacizden bağlanması konusuna açıklık getiren Başkan Rıza Perçin, “210 Bin Euro’ya ulaşan bir kamp bedeli vardı. Neticede bunlar ödendi ve takım kampa gitti. Daha önceden kalan yaklaşık 5 Milyon TL bir borç vardı. Bu borç da bizden istendi. Antalya’nın feda sezonunda indirim yapılmasını ve geri kalanı da 3 vadede ödemeyi taahhüt ettik. Ancak otobüs icradan bağlandı. Otobüsün bağlanması kabul edilebilir bir durum değil” ifadelerini kullandı.
FİRMA SAHİBİNE: BU BİR AYIP
Kampa gitmeden geçmiş dönemden kalan 50 Bin Euro borcun 90 Bin Euro’ya çıktığını belirten Perçin, “Kamp başlamadan 100 Bin, daha sonra 40, bir kez daha 40 bin Euro ödedik. Bize taahhüt ettikleri hazırlık maçlarını bile organize edemediler. Firmanın sahibi yıllarca iş yaptığımız bir arkadaşımız. Arkadaşım, kardeşim, akrabam bile olsa doğru değildi. Bu bir ayıp. Ben görevde olduğum sürece Antalyaspor’un 1 kuruşunu heder ettirmem” şeklinde konuştu.
BİZİ 1 AY ELEŞTİRMEYİN
Antalyaspor Derneği ve Vakıf ile sürekli istişarede bulunduklarını belirten Perçin, Antalyaspor kamuoyuna şu çağrıda bulundu: “Dernek yönetiminde 6-7 arkadaşımız A.Ş. yönetiminde. Vakıf başkanı ile hemen her gün görüşüyoruz. Hata yapabiliriz, gücümüz bir yere kadar yetiyor. 1 ay boyunca lütfen herkes bize destek olsun. 1 ay sonra işler toparlanmazsa her türlü eleştiriye açığız. Tüm Türkiye bizi alkışlarken Antalya’nın bizi neden alkışlamadığı konusunda serzenişlerimi sunuyorum.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.