giftcardmall/mygift bizim mekan cinsel chat mobil chat sohbet izmir chat sohbet islami chat dini chat

BETUYAP'ta konu turizm yatırımları

TURİZM 22.02.2026 - 19:55, Güncelleme: 22.02.2026 - 19:55
 

BETUYAP'ta konu turizm yatırımları

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Başkanı Ali Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına ilişkin paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Bakan Ersoy, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ayhan Gök, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsmail Öntaş, ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay ve TURAŞ Genel Müdürü Mustafa Engin Akkaya’nın katılımıyla BETUYAB’da kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda Belek bölgesinde yürütülen altyapı ve çevre çalışmaları ele alınırken, kurumlar arası eşgüdümün güçlendirilmesi ve bölgenin turizm potansiyelini daha ileriye taşıyacak başlıkların değerlendirildiği ifade edildi. Bakan Ersoy paylaşımında, Acısu Çayı üzerindeki köprülerin imar planına uygun şekilde yeniden inşa edilmesi, çay hattındaki izinsiz ve uygunsuz yapıların kaldırılması, TOKİ bölgesine kanalizasyon altyapısı kazandırılması ve mevcut arıtma tesisine yapılacak ilave çalışmaların da gözden geçirildiğini aktardı.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) Başkanı Ali Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına ilişkin paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Bakan Ersoy, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, DSİ 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ayhan Gök, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü İsmail Öntaş, ASAT Genel Müdürü Cengiz Gülebay ve TURAŞ Genel Müdürü Mustafa Engin Akkaya’nın katılımıyla BETUYAB’da kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplantıda Belek bölgesinde yürütülen altyapı ve çevre çalışmaları ele alınırken, kurumlar arası eşgüdümün güçlendirilmesi ve bölgenin turizm potansiyelini daha ileriye taşıyacak başlıkların değerlendirildiği ifade edildi.

Bakan Ersoy paylaşımında, Acısu Çayı üzerindeki köprülerin imar planına uygun şekilde yeniden inşa edilmesi, çay hattındaki izinsiz ve uygunsuz yapıların kaldırılması, TOKİ bölgesine kanalizasyon altyapısı kazandırılması ve mevcut arıtma tesisine yapılacak ilave çalışmaların da gözden geçirildiğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.