Biletler anında bitince 2. konser düzenlendi ama…

KÜLTÜR 23.12.2019 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Biletler anında bitince 2. konser düzenlendi ama…

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın her yıl düzenlediği ‘Yeni Yıl Konseri’nin biletleri anında tükenince 2. program düzenlendi. 2. Konserin bilet satışı da bir saatte sanatseverler tarafından satın alındı.

haberimizvr.net-Antalya’da sanatseverlerin yakından takip ettiği Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri, Aralık ayının son haftasında bir kez düzenlenir ancak bu yıl böyle olmadı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri’ni 27 Aralık Cuma günü AKM’de saat 20.30’da gerçekleşeceğini duyurarak, bilet satışına başladı. Kısa sürede bilet satışı tamamlanınca, sanatseverler konserin ikincisinin düzenlemesini istedi. BİR SAATTE BİLETLER TÜKENDİ Sanatseverlerin talebi üzerine ilk kez Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri ikinci kez sahne alma kararı aldı. Bunun üzerine konserin 28 Aralık Cumartesi günü AKM’de saat 20.30’da tekrarlanacağı duyurularak, bilet satışına başlandı. Bu kez de biletler bir saat içinde tükendi. 
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın her yıl düzenlediği ‘Yeni Yıl Konseri’nin biletleri anında tükenince 2. program düzenlendi. 2. Konserin bilet satışı da bir saatte sanatseverler tarafından satın alındı.

haberimizvr.net-Antalya’da sanatseverlerin yakından takip ettiği Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri, Aralık ayının son haftasında bir kez düzenlenir ancak bu yıl böyle olmadı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri’ni 27 Aralık Cuma günü AKM’de saat 20.30’da gerçekleşeceğini duyurarak, bilet satışına başladı. Kısa sürede bilet satışı tamamlanınca, sanatseverler konserin ikincisinin düzenlemesini istedi.

BİR SAATTE BİLETLER TÜKENDİ

Sanatseverlerin talebi üzerine ilk kez Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri ikinci kez sahne alma kararı aldı. Bunun üzerine konserin 28 Aralık Cumartesi günü AKM’de saat 20.30’da tekrarlanacağı duyurularak, bilet satışına başlandı. Bu kez de biletler bir saat içinde tükendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.