Biz o ödüle para vermedik

GÜNDEM 21.02.2020 - 15:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Biz o ödüle para vermedik

Kent Araştırma Enstitüsü’nün alt şirketi tarafından verilen uluslararası ödülü alan CHP’li Konyaaltı Belediyesi Paris’teki organizasyon için 90 bin lira istendiğini, ama bu parayı vermediklerini açıkladı. Belediye yönetimi ödülün henüz ellerine geçmediğini de duyurdu.

haberimizvar.net- Adresi Ankara’da olan Kent Araştırmalar Enstitüsü isimli kuruluşun Paris’teki UNESCO salonunda verdiği ‘Uluslararası İdeal Kent Ödülleri’nden birini alan CHP’li Konyaaltı Belediyesi, kendilerinden 90 bin lira masraf istendiğini, fakat bu parayı ödemediklerini açıkladı. Parayı ödemeyeceklerini söyledikleri için Paris’e davet edilmediklerini belirten Konyaaltı Belediyesi yönetimi, “O zaman ödülünüzü gelip Ankara’dan alın dediler. Ocak ayında haber vereceklerini söylediler. Fakat şu ana kadar bir haber gelmiş değil. Ödül henüz elimize geçmedi” açıklaması yaptı. ‘ÖDÜLÜNÜZÜ GELİP ANKARA’DAN ALIN’ Konyaaltı Belediyesi’nin açıklamasını doğrulayan Kent Araştırmaları Enstitüsü yöneticileri, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de Paris organizasyonuna katılmadı. Onlar ödüllerini Ankara’ya gelip aldılar. Bu tür organizasyonlar uluslararası bir lobi faaliyeti. Sonuçta belediyeleri dünyanın farklı yerlerindeki kuruluşlarla, önemli isimlerle tanıştırıyoruz. Paris’te UNESCO salonunu kiralamanın bir maliyeti var. Biz kamu kaynaklarını kullanan bir enstitü değiliz. Doğal olarak da bu maliyetleri kendilerini tanıtmak, sergi açmak isteyen belediyelerden talep ediyoruz” dedi.
Kent Araştırma Enstitüsü’nün alt şirketi tarafından verilen uluslararası ödülü alan CHP’li Konyaaltı Belediyesi Paris’teki organizasyon için 90 bin lira istendiğini, ama bu parayı vermediklerini açıkladı. Belediye yönetimi ödülün henüz ellerine geçmediğini de duyurdu.

haberimizvar.net- Adresi Ankara’da olan Kent Araştırmalar Enstitüsü isimli kuruluşun Paris’teki UNESCO salonunda verdiği ‘Uluslararası İdeal Kent Ödülleri’nden birini alan CHP’li Konyaaltı Belediyesi, kendilerinden 90 bin lira masraf istendiğini, fakat bu parayı ödemediklerini açıkladı. Parayı ödemeyeceklerini söyledikleri için Paris’e davet edilmediklerini belirten Konyaaltı Belediyesi yönetimi, “O zaman ödülünüzü gelip Ankara’dan alın dediler. Ocak ayında haber vereceklerini söylediler. Fakat şu ana kadar bir haber gelmiş değil. Ödül henüz elimize geçmedi” açıklaması yaptı.

ÖDÜLÜNÜZÜ GELİP ANKARA’DAN ALIN’

Konyaaltı Belediyesi’nin açıklamasını doğrulayan Kent Araştırmaları Enstitüsü yöneticileri, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de Paris organizasyonuna katılmadı. Onlar ödüllerini Ankara’ya gelip aldılar. Bu tür organizasyonlar uluslararası bir lobi faaliyeti. Sonuçta belediyeleri dünyanın farklı yerlerindeki kuruluşlarla, önemli isimlerle tanıştırıyoruz. Paris’te UNESCO salonunu kiralamanın bir maliyeti var. Biz kamu kaynaklarını kullanan bir enstitü değiliz. Doğal olarak da bu maliyetleri kendilerini tanıtmak, sergi açmak isteyen belediyelerden talep ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.