Büyükşehir üniversite öğrencilerini karşılıyor

EĞİTİM 20.08.2019 - 14:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir üniversite öğrencilerini karşılıyor

Büyükşehir Belediyesi, üniversite kaydı için Antalya'ya gelen öğrencilere rehberlik ve ulaşım hizmeti vermek için otobüs terminalinde 'Üniversitesi Öğrencileri Danışma Noktası' kurdu

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, üniversite eğitimi almak için Antalya'yı tercih eden öğrencileri terminalde karşılıyor. Otobüs terminalinde kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesi Üniversitesi Öğrencileri Danışma Noktasında, Akdeniz Üniversitesi Kampüs alanına servis araçlarıyla ulaşımları sağlanıyor. SICAK ÇORBA İKRAMI Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Aşevi'nde hazırlanan sıcak çorba, öğrencilere ikram ediliyor. Kahvaltılarını çorbayla yapan gençler, yetkililer tarafından bilgilendirildikten sonra Büyükşehir Belediyesi'ne ait servisle ücretsiz Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ne ulaştırılıyor. TEŞEKKÜRLER BAŞKAN Öğrenci ve aileler sıcak karşılama nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ederek, "Otobüsten iner inmez, böyle bir hizmetle karşılanmak çok güzel. Sıcacık çorbamızı içtik. Üniversite kampüs alanına kadar da ücretsiz götürülüyoruz. Muhteşem bir hizmet" dedi.
Büyükşehir Belediyesi, üniversite kaydı için Antalya'ya gelen öğrencilere rehberlik ve ulaşım hizmeti vermek için otobüs terminalinde 'Üniversitesi Öğrencileri Danışma Noktası' kurdu

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, üniversite eğitimi almak için Antalya'yı tercih eden öğrencileri terminalde karşılıyor. Otobüs terminalinde kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesi Üniversitesi Öğrencileri Danışma Noktasında, Akdeniz Üniversitesi Kampüs alanına servis araçlarıyla ulaşımları sağlanıyor.

SICAK ÇORBA İKRAMI

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Aşevi'nde hazırlanan sıcak çorba, öğrencilere ikram ediliyor. Kahvaltılarını çorbayla yapan gençler, yetkililer tarafından bilgilendirildikten sonra Büyükşehir Belediyesi'ne ait servisle ücretsiz Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’ne ulaştırılıyor.

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN

Öğrenci ve aileler sıcak karşılama nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ederek, "Otobüsten iner inmez, böyle bir hizmetle karşılanmak çok güzel. Sıcacık çorbamızı içtik. Üniversite kampüs alanına kadar da ücretsiz götürülüyoruz. Muhteşem bir hizmet" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.