CHP il başkan adayı Nusret Bayar: Tabanın sesi olacağım

GÜNDEM 18.01.2020 - 18:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP il başkan adayı Nusret Bayar: Tabanın sesi olacağım

Delegelerle buluşan Antalya İl Başkan Adayı Bayar, “İl başkanı adliyede sabahlayıp seçimi söke söke alan CHP’nin onurlu evlatları kadar cesur olmalı. Partisinin, örgütünün, yol arkadaşlarının hukukunu koruyan, tabanın sesine kulak veren bir başkan olacağım” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, merkez ilçelerin delegeleri ile kahvaltıda buluştu. Saat 10.00’da Bilgehan Otel’de başlayan kahvaltılı toplantıda konuşan Bayar, toplam 600 delegeyle yapılacak il kongresinde, sadece Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinden topladıkları imza sayısının 245 olduğunu dile getirdi. İlginin oldukça yoğun olduğu organizasyonda il delegelerine seslenen Bayar, “Söz veriyorum, tabanın sesine kulak veren bir il başkanı olacağım” diye konuştu. RAHŞAN ECEVİT’E RAHMET DİLEDİ Geniş bir katılımın sağlandığı toplantıya, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’nin yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi, meclis üyesi, sivil toplum kuruluşu başkanı ve delege katıldı. Nusret Bayar, eşiyle birlikte salona gelen misafirleri kapıda karşılayarak onlara karanfil dağıttı. Kahvaltının ardından kürsüye gelen Bayar, sözlerine dün hayatını kaybeden Rahşan Ecevit’e rahmet dileyerek başladı. SADECE 3 MERKEZ İLÇEDE 245 İMZA Son birkaç gün içerisinde Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa’dan 245 imza alarak, güçlü bir şekilde başkanlığa yürüdüğünü ifade eden Bayar, “Bugün, bayrağı altında toplandığımız CHP, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Anadolu aydınlanmasının partisidir. Atatürk devrimlerinin, devrimcilerin partisidir. Böyle yüce bir mirasın Antalya İl Başkanı; kayıtsız şartsız örgütlü mücadeleye inanan, adliyede sabahlayıp seçimi söke söke alan, dağa taşa altı oku yazan CHP’nin onurlu evlatları kadar cesur olmalıdır. Devrim yapmış, Türkiye tarihinin ekseni olmuş bir partinin il başkanı, gündemi yaratan olmalıdır. CHP’nin Antalya’daki sesi ve gücü olmalıdır. İşte ben, tüm bunlar için adayım. Örgütümün hukukuna sâhip çıkmak için, birlikte yönetmek için adayım. Dengelerin değil, örgütün çıkarını gözetmek için, hak, hukuk, adalet mücadelesinin bayrağını yukarı taşımak için, partimizin değerlerini Antalya’nın dağına, taşına, toprağına yazmak için adayım” dedi. ‘ÖNSEÇİM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM’ Antalya’nın dağına taşına, suyuna, deresine göz dikenlerle mücadele etmek için yola çıktığını dile getiren Bayar, “Söz veriyorum size, partisinin, örgütünün, yol arkadaşlarının hukukunu koruyan, tabanın sesine kulak veren bir il başkanı olacağım. Örgütün sesi, gücü olacağım. Her zaman ve her koşulda sandığa inanan, önseçim için mücadele eden bir il başkanı olacağım. Sözüm söz; nitelikli, birikimli, okuyan, araştıran, sorgulayan, liyakatli bir ekiple yol yürüyeceğim. ‘Benim bilgim yok, bana kimse bir şey sormuyor, ne yapayım, kavga mı edeyim?’ diyen bir il başkanı olmayacağım. Örgütten aldığı güçle dik duran, tabanın hakkını savunan, gerektiği yerde masaya yumruğunu vuran bir il başkanı olacağım. Antalya’nın 3-5 ilçeden ibaret olmadığını biliyorum. Temsil için, 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, bütün örgüte söz hakkı tanıyan, Antalya’yı hep birlikte yöneten bir il başkanı olacağım” açıklaması yaptı.   
Delegelerle buluşan Antalya İl Başkan Adayı Bayar, “İl başkanı adliyede sabahlayıp seçimi söke söke alan CHP’nin onurlu evlatları kadar cesur olmalı. Partisinin, örgütünün, yol arkadaşlarının hukukunu koruyan, tabanın sesine kulak veren bir başkan olacağım” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, merkez ilçelerin delegeleri ile kahvaltıda buluştu. Saat 10.00’da Bilgehan Otel’de başlayan kahvaltılı toplantıda konuşan Bayar, toplam 600 delegeyle yapılacak il kongresinde, sadece Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinden topladıkları imza sayısının 245 olduğunu dile getirdi. İlginin oldukça yoğun olduğu organizasyonda il delegelerine seslenen Bayar, “Söz veriyorum, tabanın sesine kulak veren bir il başkanı olacağım” diye konuştu.

RAHŞAN ECEVİT’E RAHMET DİLEDİ

Geniş bir katılımın sağlandığı toplantıya, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci’nin yanı sıra çok sayıda parti yöneticisi, meclis üyesi, sivil toplum kuruluşu başkanı ve delege katıldı. Nusret Bayar, eşiyle birlikte salona gelen misafirleri kapıda karşılayarak onlara karanfil dağıttı. Kahvaltının ardından kürsüye gelen Bayar, sözlerine dün hayatını kaybeden Rahşan Ecevit’e rahmet dileyerek başladı.

SADECE 3 MERKEZ İLÇEDE 245 İMZA

Son birkaç gün içerisinde Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa’dan 245 imza alarak, güçlü bir şekilde başkanlığa yürüdüğünü ifade eden Bayar, “Bugün, bayrağı altında toplandığımız CHP, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Anadolu aydınlanmasının partisidir. Atatürk devrimlerinin, devrimcilerin partisidir. Böyle yüce bir mirasın Antalya İl Başkanı; kayıtsız şartsız örgütlü mücadeleye inanan, adliyede sabahlayıp seçimi söke söke alan, dağa taşa altı oku yazan CHP’nin onurlu evlatları kadar cesur olmalıdır. Devrim yapmış, Türkiye tarihinin ekseni olmuş bir partinin il başkanı, gündemi yaratan olmalıdır. CHP’nin Antalya’daki sesi ve gücü olmalıdır. İşte ben, tüm bunlar için adayım. Örgütümün hukukuna sâhip çıkmak için, birlikte yönetmek için adayım. Dengelerin değil, örgütün çıkarını gözetmek için, hak, hukuk, adalet mücadelesinin bayrağını yukarı taşımak için, partimizin değerlerini Antalya’nın dağına, taşına, toprağına yazmak için adayım” dedi.

‘ÖNSEÇİM İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM’

Antalya’nın dağına taşına, suyuna, deresine göz dikenlerle mücadele etmek için yola çıktığını dile getiren Bayar, “Söz veriyorum size, partisinin, örgütünün, yol arkadaşlarının hukukunu koruyan, tabanın sesine kulak veren bir il başkanı olacağım. Örgütün sesi, gücü olacağım. Her zaman ve her koşulda sandığa inanan, önseçim için mücadele eden bir il başkanı olacağım. Sözüm söz; nitelikli, birikimli, okuyan, araştıran, sorgulayan, liyakatli bir ekiple yol yürüyeceğim. ‘Benim bilgim yok, bana kimse bir şey sormuyor, ne yapayım, kavga mı edeyim?’ diyen bir il başkanı olmayacağım. Örgütten aldığı güçle dik duran, tabanın hakkını savunan, gerektiği yerde masaya yumruğunu vuran bir il başkanı olacağım. Antalya’nın 3-5 ilçeden ibaret olmadığını biliyorum. Temsil için, 19 ilçenin de görüşlerine başvuran, bütün örgüte söz hakkı tanıyan, Antalya’yı hep birlikte yöneten bir il başkanı olacağım” açıklaması yaptı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.