CHP’li gençler 2 bin bayrak dağıttı

GÜNDEM 28.10.2020 - 19:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

CHP’li gençler 2 bin bayrak dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Gençlik Kolları üyeleri Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü anısına 2 bin Türk bayrağı dağıttı. Vatandaşlar bayrak dağıtımı için gençlere teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Gençlik Kolları Başkanı AlKadir Erten ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı etkinlikte, Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü anısına ilçede Türk bayrağı dağıtımı yapıldı. CHP'li gençler, kentin belirli noktalarında yaptıkları etkinlik kapsamında vatandaşlara bayrak verdi. CHP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da kutladı. CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, “Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından gözünü bile kırpmadan ölüme giden on binlerce şehidin kanıyla kuruldu.29 Ekim, başta Atatürk olmak üzere, gazi ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı sevgi ve minnetle eğildiğimiz, emanetlerine her zaman sahip çıktığımızın, çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.     
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli Gençlik Kolları üyeleri Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü anısına 2 bin Türk bayrağı dağıttı. Vatandaşlar bayrak dağıtımı için gençlere teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Gençlik Kolları Başkanı AlKadir Erten ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı etkinlikte, Cumhuriyet'in 97. yıl dönümü anısına ilçede Türk bayrağı dağıtımı yapıldı. CHP'li gençler, kentin belirli noktalarında yaptıkları etkinlik kapsamında vatandaşlara bayrak verdi. CHP Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da kutladı.
CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Kadir Erten, “Cumhuriyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arkasından gözünü bile kırpmadan ölüme giden on binlerce şehidin kanıyla kuruldu.29 Ekim, başta Atatürk olmak üzere, gazi ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı sevgi ve minnetle eğildiğimiz, emanetlerine her zaman sahip çıktığımızın, çıkacağımızın sözünü verdiğimiz bir gündür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.