Çikolata pizza üretti

GÜNDEM 27.10.2020 - 10:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Çikolata pizza üretti

TÜRKİYE'nin farklı kentlerinde 15 şubesi bulunan çikolata firmasının kurucusu Seda Sezer Şahin, 'çikolata pizza'yı satışa sunduklarını söyledi.

haberimizvar.net-TÜRKİYE'nin farklı kentlerinde 15 şubesi bulunan çikolata firmasının kurucusu Seda Sezer Şahin, 'çikolata pizza'yı satışa sunduklarını söyledi.  Antalya merkezli bir çikolata markası bünyesinde satışına başlanan çikolata pizzanın yapılışını, firmanın kurucusu Seda Sezer Şahin kendi mutfağında anlattı. Çikolata pizzanın ayrıntılarına değinen Şahin, pizza hamurunun pişme ısısı, üzerine dökülen çikolatanın kıvamı ve akışkanlığının önemine değindi. Önceden elle açılmış pizza hamurunu fırında belirli bir ısıda pişirdiklerini anlatan Şahin, hamurun pişmesinin ardından çikolata dökme işleminin yapıldığını vurguladı. Bu işlem sırasında çikolatanın kıvamının önemine dikkat çeken Şahin, "Mutlaka yüzde 65 kakao kıvamında eritilmiş Belçika çikolatası olmalı. Akışkanlığı çok önemli. Mevsim meyveleriyle zenginleştirip, kırık çikolata ve fındık parçalarıyla da sunuma renk katıyoruz. Yanında bir fincan kahve ile çikolata pizzanın tadına bakanlar bu lezzete bayılıyor" dedi.Çikolata pizzanın oldukça beğenildiğini sözlerine ekleyen Şahin, "Pizzamız, Türkiye'deki tüm franchise mağazalarımızın menümüzde yerini aldı" dedi.
TÜRKİYE'nin farklı kentlerinde 15 şubesi bulunan çikolata firmasının kurucusu Seda Sezer Şahin, 'çikolata pizza'yı satışa sunduklarını söyledi.

haberimizvar.net-TÜRKİYE'nin farklı kentlerinde 15 şubesi bulunan çikolata firmasının kurucusu Seda Sezer Şahin, 'çikolata pizza'yı satışa sunduklarını söyledi.

 Antalya merkezli bir çikolata markası bünyesinde satışına başlanan çikolata pizzanın yapılışını, firmanın kurucusu Seda Sezer Şahin kendi mutfağında anlattı. Çikolata pizzanın ayrıntılarına değinen Şahin, pizza hamurunun pişme ısısı, üzerine dökülen çikolatanın kıvamı ve akışkanlığının önemine değindi. Önceden elle açılmış pizza hamurunu fırında belirli bir ısıda pişirdiklerini anlatan Şahin, hamurun pişmesinin ardından çikolata dökme işleminin yapıldığını vurguladı. Bu işlem sırasında çikolatanın kıvamının önemine dikkat çeken Şahin, "Mutlaka yüzde 65 kakao kıvamında eritilmiş Belçika çikolatası olmalı. Akışkanlığı çok önemli. Mevsim meyveleriyle zenginleştirip, kırık çikolata ve fındık parçalarıyla da sunuma renk katıyoruz. Yanında bir fincan kahve ile çikolata pizzanın tadına bakanlar bu lezzete bayılıyor" dedi.Çikolata pizzanın oldukça beğenildiğini sözlerine ekleyen Şahin, "Pizzamız, Türkiye'deki tüm franchise mağazalarımızın menümüzde yerini aldı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.