mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet türk sohbet sohbet islami chat dini chat

DokumaPark müzelerine hayran oldu

YEREL 13.10.2025 - 16:42, Güncelleme: 13.10.2025 - 16:42
 

DokumaPark müzelerine hayran oldu

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Yaşlılıkta Sağlık ve Esenlik Festivali kapsamında Antalya’ya gelen ünlü yönetmen, senarist, tiyatro ve sinema oyuncusu Mert Fırat, Dokumapark’taki müzeleri ziyaret etti.

haberimizvar.net- Yönetmen, senarist, tiyatro ve sinema oyuncusu Mert Fırat, Kepez Belediyesi’nin bünyesinde Antalyalılara hizmet veren Dokumapark’ta kültürel bir yolculuğa çıktı. Fırat, Bir Zamanlar Antalya Müzesi, Antalya Araba Müzesi, Modern Sanatlar Galerisi, Hababam Sınıfı Müzesi, Orman Kütüphanesi ve Kepez Gönüllüleri Bal Yuvası’nı gezdi. Ünlü oyuncu, Dokumapark turuna Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nden başladı. Müze yetkililerinden geçmişe ışık tutan eserler ve eski Dokuma Fabrikası’nın tarihçesi hakkında bilgi alan sanatçı, ardından Araba Müzesi’ne geçti. Nostaljik araçların sergilendiği müzede, turizme katkı sağlayan koleksiyonları inceledi ve ilgi duyduğu bir otomobilin direksiyon koltuğuna oturdu.  Modern Sanatlar Galerisi’nde sergilenen çağdaş sanat eserlerini de inceleyen Fırat’a, galeride yer alan sanatçılar ve eserlerin temaları aktarıldı. Hababam Sınıfı Müzesi’ni de ziyaret eden ünlü oyuncu, efsanevi sıralarda nostaljik bir an yaşadı. Doğayla iç içe bir ortamda kitap okuma deneyimi sunan Orman Kütüphanesi’ni de gezen sanatçının son durağı Kepez Gönüllüleri Bal Yuvası oldu. Burada da gönüllülük esaslı sosyal projeler hakkında bilgi aldı.
Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Yaşlılıkta Sağlık ve Esenlik Festivali kapsamında Antalya’ya gelen ünlü yönetmen, senarist, tiyatro ve sinema oyuncusu Mert Fırat, Dokumapark’taki müzeleri ziyaret etti.

haberimizvar.net- Yönetmen, senarist, tiyatro ve sinema oyuncusu Mert Fırat, Kepez Belediyesi’nin bünyesinde Antalyalılara hizmet veren Dokumapark’ta kültürel bir yolculuğa çıktı. Fırat, Bir Zamanlar Antalya Müzesi, Antalya Araba Müzesi, Modern Sanatlar Galerisi, Hababam Sınıfı Müzesi, Orman Kütüphanesi ve Kepez Gönüllüleri Bal Yuvası’nı gezdi.

Ünlü oyuncu, Dokumapark turuna Bir Zamanlar Antalya Müzesi’nden başladı. Müze yetkililerinden geçmişe ışık tutan eserler ve eski Dokuma Fabrikası’nın tarihçesi hakkında bilgi alan sanatçı, ardından Araba Müzesi’ne geçti. Nostaljik araçların sergilendiği müzede, turizme katkı sağlayan koleksiyonları inceledi ve ilgi duyduğu bir otomobilin direksiyon koltuğuna oturdu. 

Modern Sanatlar Galerisi’nde sergilenen çağdaş sanat eserlerini de inceleyen Fırat’a, galeride yer alan sanatçılar ve eserlerin temaları aktarıldı. Hababam Sınıfı Müzesi’ni de ziyaret eden ünlü oyuncu, efsanevi sıralarda nostaljik bir an yaşadı. Doğayla iç içe bir ortamda kitap okuma deneyimi sunan Orman Kütüphanesi’ni de gezen sanatçının son durağı Kepez Gönüllüleri Bal Yuvası oldu. Burada da gönüllülük esaslı sosyal projeler hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.