Gazeteci Ceren Deniz’e saldırı

GÜNDEM 03.04.2020 - 20:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Gazeteci Ceren Deniz’e saldırı

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetimden izin alarak fotoğraf çeken gazeteci Ceren Deniz hastane çıkışında özel güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Saldırıyı kınayan ÇGD, güvenlikçiler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.

haberimizvar.net-Hürriyet Akdeniz muhabiri Ceren Deniz, geçtiğimiz Çarşamba günü haber için gittiği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisinin fiziki müdahalesi ve saldırısına maruz kaldı. Ceren Deniz, gelişmeleri takip etmek için gittiği hastanede gerekli bilgileri alıp fotoğraf çektikten sonra hastane çıkışında özel güvenlik tarafından durduruldu. Fotoğraf makinesini isteyen güvenlik görevlisine itiraz eden Deniz’e fiziki müdahalede bulunan özel güvenlik çalışanı, “Korona virüs var, temas etmeyin” uyarılarını hiçe sayarak makineyi almaya çalıştı.   YETKİLİLERİ DİNLEMEDİLER   Ceren Deniz’in yardım istemesi üzerine hastane önüne 3 güvenlik çalışanı ile 2 jandarma personeli geldi. Gazeteci Deniz’in etrafını saran güvenlikçiler makineyi almakta ısrar etti. Bu sırada hastanenin basın danışmanını arayan Deniz, telefonun sesini açtı. Güvenlikçiler basın danışmanının, “Ceren Deniz bizim iznimizle fotoğraf çekiyor” uyarılarına da kulak asmadı. Çıkan arbedede gazeteci Ceren Deniz’in çantası yırtıldı.   ÇGD’DEN SALDIRIYA KINAMA   Gazeteci Ceren Deniz’e yapılan saldırıyı kınayın Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz, “Bir kez daha hatırlatıyoruz; gazeteciler doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmakla yükümlüdür. Bu amaçla büyük sorumluluk alan meslektaşlarımız korona virüs tehdidine rağmen doğru haber için sahada çalışmaya devam ediyor. Üyemiz Ceren Deniz’e yapılan saldırıyı kınıyor, meslektaşımızı adeta ablukaya alan güvenlikçiler hakkında gerekli işlemin yapılmasını bekliyoruz” dedi.  
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetimden izin alarak fotoğraf çeken gazeteci Ceren Deniz hastane çıkışında özel güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Saldırıyı kınayan ÇGD, güvenlikçiler hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.

haberimizvar.net-Hürriyet Akdeniz muhabiri Ceren Deniz, geçtiğimiz Çarşamba günü haber için gittiği Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisinin fiziki müdahalesi ve saldırısına maruz kaldı. Ceren Deniz, gelişmeleri takip etmek için gittiği hastanede gerekli bilgileri alıp fotoğraf çektikten sonra hastane çıkışında özel güvenlik tarafından durduruldu. Fotoğraf makinesini isteyen güvenlik görevlisine itiraz eden Deniz’e fiziki müdahalede bulunan özel güvenlik çalışanı, “Korona virüs var, temas etmeyin” uyarılarını hiçe sayarak makineyi almaya çalıştı.

 

YETKİLİLERİ DİNLEMEDİLER

 

Ceren Deniz’in yardım istemesi üzerine hastane önüne 3 güvenlik çalışanı ile 2 jandarma personeli geldi. Gazeteci Deniz’in etrafını saran güvenlikçiler makineyi almakta ısrar etti. Bu sırada hastanenin basın danışmanını arayan Deniz, telefonun sesini açtı. Güvenlikçiler basın danışmanının, “Ceren Deniz bizim iznimizle fotoğraf çekiyor” uyarılarına da kulak asmadı. Çıkan arbedede gazeteci Ceren Deniz’in çantası yırtıldı.

 

ÇGD’DEN SALDIRIYA KINAMA

 

Gazeteci Ceren Deniz’e yapılan saldırıyı kınayın Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Akdeniz Şube Başkanı Engin Korkmaz, “Bir kez daha hatırlatıyoruz; gazeteciler doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmakla yükümlüdür. Bu amaçla büyük sorumluluk alan meslektaşlarımız korona virüs tehdidine rağmen doğru haber için sahada çalışmaya devam ediyor. Üyemiz Ceren Deniz’e yapılan saldırıyı kınıyor, meslektaşımızı adeta ablukaya alan güvenlikçiler hakkında gerekli işlemin yapılmasını bekliyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.