giftcardmall/mygift bizim mekan cinsel chat mobil chat sohbet izmir chat sohbet islami chat dini chat

Kepezüstü Kavşağı bugün hizmete açılıyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.07.2025 - 10:49, Güncelleme: 31.07.2025 - 10:49
 

Kepezüstü Kavşağı bugün hizmete açılıyor

Antalya'da bir süredir yapımı devam eden Kepezüstü kavşağındaki çalışmalarda sona gelindi. AK Parti İl Başkanı Ali Çetin'in yaptığı açıklama kapsamında günde 45 bin aracın geçmesinin planlandığı kavşağın bugün açılacağı duyulurdu.

haberimizvar.net- Antalya'da Sanayi, Uncalı, Duraliler ve Kepezüstü bölgelerinde devam eden kavşak çalışmaları kapsamında, toplam uzunluğu 2 bin 617 metre olan 10 köprünün inşa edilmesi planlanıyor. İhaleleri 19 Kasım 2024 tarihinde yapılan dört kavşaktan Kepezüstü Kavşağı ise bugün hizmete açılıyor. Kepezüstü kavşağı için toplam 332 metre uzunluğunda 3 köprü yapılacağını belirtilirken, Korkuteli ve Burdur yönünden gelen araçların Konyaaltı ile Kemer yönüne geçişini sağlanacak. Kavşakların tamamlanmasıyla birlikte kent içi ulaşımın daha akıcı hale gelmesi hedefleniyor. 'SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ TAMAMLADIK' Açıklama yapan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Bizler eserlerimizle varız, hizmetlerimizle varız. Antalya'mızın trafik sorununu çözmek için çalışıyor, üretiyoruz. Söz verdiğimiz kavşaktan biri olan Kepezüstü Kavşağı rekor sayılabilecek bir sürede tamamlanarak hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy, Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Karayolları ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruzö diye konuştu.
Antalya'da bir süredir yapımı devam eden Kepezüstü kavşağındaki çalışmalarda sona gelindi. AK Parti İl Başkanı Ali Çetin'in yaptığı açıklama kapsamında günde 45 bin aracın geçmesinin planlandığı kavşağın bugün açılacağı duyulurdu.

haberimizvar.net- Antalya'da Sanayi, Uncalı, Duraliler ve Kepezüstü bölgelerinde devam eden kavşak çalışmaları kapsamında, toplam uzunluğu 2 bin 617 metre olan 10 köprünün inşa edilmesi planlanıyor. İhaleleri 19 Kasım 2024 tarihinde yapılan dört kavşaktan Kepezüstü Kavşağı ise bugün hizmete açılıyor. Kepezüstü kavşağı için toplam 332 metre uzunluğunda 3 köprü yapılacağını belirtilirken, Korkuteli ve Burdur yönünden gelen araçların Konyaaltı ile Kemer yönüne geçişini sağlanacak. Kavşakların tamamlanmasıyla birlikte kent içi ulaşımın daha akıcı hale gelmesi hedefleniyor.

'SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ TAMAMLADIK'

Açıklama yapan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Bizler eserlerimizle varız, hizmetlerimizle varız. Antalya'mızın trafik sorununu çözmek için çalışıyor, üretiyoruz. Söz verdiğimiz kavşaktan biri olan Kepezüstü Kavşağı rekor sayılabilecek bir sürede tamamlanarak hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu, Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy, Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Karayolları ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruzö diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bedrettin yurtdutku
(31.07.2025 11:01 - #75482)
Tc karayollara gm günün yapmakla mükellef olduğu bir yatırımı sanki AKP ilbaşkanı ve adı geçen zevat ın cebinden yaptırmış gibi lanse edilmesi ,ülkemde vergi veren tüm yurttaşlara en hafif tabirle saygısızlıktır.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.