İYİ Parti Muratpaşa’da üyeler sandığa gidiyor

SİYASET 09.07.2020 - 13:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Parti Muratpaşa’da üyeler sandığa gidiyor

Kurulduktan sonra ilk olağan kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Muratpaşa İlçe Kongresi Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı

haberimizvar.net-  İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İlçe Başkanı ve başkan adayı Semih Tayfur, başkan adayı Funda Aras, kurucular kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı kongreye, CHP’li Murutpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Kongrede konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,  kurulduktan sonra girdiği seçimlerde başarı gösteren İYİ Parti’nin giderek daha güçlendiğini söyledi. Başaran, “Bu ivmenin sürmesiyle birlikte kısa sürede Antalya’da birinici parti olacağız. Kongrelerimiz birer demokrasi şöleni halinde geçiyor. Bugün de yine bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Kim kazanırsa kazansın kazanan İYİ parti olacak” diye konuştu.   BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI Daha sonra kürsüye gelen İlçe Başkanı ve başkan adaylarından Semih Tayfur da, “Kongremizin kazananı partimiz olacaktır. Tek bir şartla; Siyasi rekabette, hiç bir zaman unutmamamız gereken bir ilkemiz olmalı; o da kongre bittiği günün sabahı birbirimizin yüzüne bakacak hukuku korumaktır” dedi. Diğer başkan adayı Funda Aras ise çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacaklarını ifade etti. Aras şunları söyledi: “Kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf ve ilkeli bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Birlikte daha iyiye güvenle koşacağız. Sizleri hep beraber çözüm odaklı siyasete davet ediyor ve desteğinizi talep ediyoruz. İyi bir Muratpaşa için varız, iyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz.”   AYAN, ARAS LEHİNE ÇEKİLMİŞTİ CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de İYİ Parti’ye kongre sürecinde başarı dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından sabah saatlerinden itibaren Cam Piramit’e akın eden İYİ Partililer, yeni yönetimi belirlemek için sandığa gitmeye başladı. Mevcut başkan Semih Tayfur ile Funda Aras’ın yarıştığı seçimde oylama akşam 17.00’ye kadar devam edecek. Daha önce başkanlığa adaylığını açıklayan Barış Ayan, geçtiğimiz günlerde Funda Aras lehine adaylıktan çekilmişti.   DETAYLARI BİRAZDAN    
Kurulduktan sonra ilk olağan kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Muratpaşa İlçe Kongresi Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı

haberimizvar.net-  İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, İlçe Başkanı ve başkan adayı Semih Tayfur, başkan adayı Funda Aras, kurucular kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı kongreye, CHP’li Murutpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu. Kongrede konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,  kurulduktan sonra girdiği seçimlerde başarı gösteren İYİ Parti’nin giderek daha güçlendiğini söyledi. Başaran, “Bu ivmenin sürmesiyle birlikte kısa sürede Antalya’da birinici parti olacağız. Kongrelerimiz birer demokrasi şöleni halinde geçiyor. Bugün de yine bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Kim kazanırsa kazansın kazanan İYİ parti olacak” diye konuştu.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Daha sonra kürsüye gelen İlçe Başkanı ve başkan adaylarından Semih Tayfur da, “Kongremizin kazananı partimiz olacaktır. Tek bir şartla; Siyasi rekabette, hiç bir zaman unutmamamız gereken bir ilkemiz olmalı; o da kongre bittiği günün sabahı birbirimizin yüzüne bakacak hukuku korumaktır” dedi. Diğer başkan adayı Funda Aras ise çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacaklarını ifade etti. Aras şunları söyledi: “Kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf ve ilkeli bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla başaracağız. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Birlikte daha iyiye güvenle koşacağız. Sizleri hep beraber çözüm odaklı siyasete davet ediyor ve desteğinizi talep ediyoruz. İyi bir Muratpaşa için varız, iyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz.”

 

AYAN, ARAS LEHİNE ÇEKİLMİŞTİ

CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de İYİ Parti’ye kongre sürecinde başarı dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından sabah saatlerinden itibaren Cam Piramit’e akın eden İYİ Partililer, yeni yönetimi belirlemek için sandığa gitmeye başladı. Mevcut başkan Semih Tayfur ile Funda Aras’ın yarıştığı seçimde oylama akşam 17.00’ye kadar devam edecek. Daha önce başkanlığa adaylığını açıklayan Barış Ayan, geçtiğimiz günlerde Funda Aras lehine adaylıktan çekilmişti.

 

DETAYLARI BİRAZDAN

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.