Kayıp tabelalar nereden çıktı?

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.08.2019 - 10:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kayıp tabelalar nereden çıktı?

Muratpaşa Belediyesi’nin seçim döneminde kaybolan tabelaları Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’daki deposundan çıktı. 31 Mart seçimleriyle CHP’ye geçen Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilileri Muratpaşa’yı arayarak tabelaları teslim etti

    haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi'nin seçim döneminde kaybolan bilgilendirme levhaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin depolarında çıktı. CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Muratpaşa’yı arayarak levhaları teslim etti. Muratpaşa, 500 bine yaklaşan nüfusuyla Kepez’in ardından Antalya’nın en kalabalık ilçesi. Ancak, Antalya’nın günlük kent hayatı bu ilçede atıyor. Hastaneler, alışveriş merkezleri, kentin eğlence mekanları hep Muratpaşa’da. Kentin toplu ulaşım ağında neredeyse Muratpaşa’dan geçmeyen hat yok. Kısaca Muratpaşa gün içinde milyondan fazla nüfusa ev sahipliği yapıyor. Sahip olduğu bu hareketlilik ve nüfus yoğunluğuyla seçim dönemlerinde de siyasi partilerini en fazla yüklendiği yer olan Muratpaşa’da, Belediye Başkanı Ümit Uysal oyunu, bir önceki seçime oranla yüzde 18.35 arttırarak yüzde 65’le yeniden belediye başkanı seçildi. Muratpaşa, CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasında da önemli bir rol oynadı. TABELALAR DEPODAN ÇIKTI Bu kadar kilit bir konumda bulunan Muratpaşa Belediyesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bir telefonla ilginç bir gelişme yaşadı. Muratpaşa Belediyesi’nin zaman zaman kaybolan bilgilendirme levhaları Büyükşehir Belediyesi’nin deposunda bulundu. Büyükşehir görevlileri, Gürsu Mahallesi’nde bulunan depoda yaptığı inceleme sırasında bir kısmı üzerinde Başkan Uysal’ın fotoğrafının bulunduğu bilgilendirme levhalarıyla karşılaştı. Yetkililer, Muratpaşa Belediyesi’ne telefon açtı ve ardından depoya gelen ekiplere Muratpaşa Belediyesi’nin levhalarını teslim etti. 
Muratpaşa Belediyesi’nin seçim döneminde kaybolan tabelaları Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’daki deposundan çıktı. 31 Mart seçimleriyle CHP’ye geçen Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilileri Muratpaşa’yı arayarak tabelaları teslim etti

 

 

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi'nin seçim döneminde kaybolan bilgilendirme levhaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin depolarında çıktı. CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Muratpaşa’yı arayarak levhaları teslim etti. Muratpaşa, 500 bine yaklaşan nüfusuyla Kepez’in ardından Antalya’nın en kalabalık ilçesi. Ancak, Antalya’nın günlük kent hayatı bu ilçede atıyor. Hastaneler, alışveriş merkezleri, kentin eğlence mekanları hep Muratpaşa’da. Kentin toplu ulaşım ağında neredeyse Muratpaşa’dan geçmeyen hat yok. Kısaca Muratpaşa gün içinde milyondan fazla nüfusa ev sahipliği yapıyor. Sahip olduğu bu hareketlilik ve nüfus yoğunluğuyla seçim dönemlerinde de siyasi partilerini en fazla yüklendiği yer olan Muratpaşa’da, Belediye Başkanı Ümit Uysal oyunu, bir önceki seçime oranla yüzde 18.35 arttırarak yüzde 65’le yeniden belediye başkanı seçildi. Muratpaşa, CHP’nin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmasında da önemli bir rol oynadı.

TABELALAR DEPODAN ÇIKTI

Bu kadar kilit bir konumda bulunan Muratpaşa Belediyesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nden gelen bir telefonla ilginç bir gelişme yaşadı. Muratpaşa Belediyesi’nin zaman zaman kaybolan bilgilendirme levhaları Büyükşehir Belediyesi’nin deposunda bulundu. Büyükşehir görevlileri, Gürsu Mahallesi’nde bulunan depoda yaptığı inceleme sırasında bir kısmı üzerinde Başkan Uysal’ın fotoğrafının bulunduğu bilgilendirme levhalarıyla karşılaştı. Yetkililer, Muratpaşa Belediyesi’ne telefon açtı ve ardından depoya gelen ekiplere Muratpaşa Belediyesi’nin levhalarını teslim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.