Konyaaltı Sahili’ne Danıştay engeli!

GÜNDEM 09.06.2020 - 18:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Konyaaltı Sahili’ne Danıştay engeli!

Konyaaltı sahil işletmesiyle ilgili ihaleyi iptal eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, işletmeci firmaya karşı davayı kazanmıştı. Bir üst mahkemeye başvuran işletmeci Alkoçlar, Danıştay’ın kararıyla işletme hakkını elde etti. Danıştay’ın kararının ardından bir üst mahkeme yok.

haberimizvar.net- Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın  sahibi olduğu Alkoçlar Turizm ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında Konyaaltı Sahil işletmesi ile ilgili alt mahkemenin aldığı kararı Danıştay bozdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil ihalesini fesh etmesinin ardından Alkoçlar Turizm yürütmeyi durdurma kararı aldıktan sonra mahkemeye gitmişti. Mahkeme Antalya Büyükşehir Belediyesi lehine karar alınca bu kez firma Danıştay’a başvurdu. 5-0’LIK KARAR Danıştay üyeleri alınan kararla ilgili yaptığı oylamada 5-0 karar vererek, Konyaaltı Sahil İşletmesi ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi aleyhine karar verdi. Kararla ile Alkoçlar firması, Konyaaltı Sahili’nin ihale şartnamesine göre işletmeye devam edecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin alınan kararla ilgili bir üst mahkemeye başvurma hakkı bulunmuyor. KURBAN KESMİŞ Kararın ardından Alkoçlar firması, Konyaaltı Sahil’deki alt işletmecilerine ikramda bulunmak ve kararı duyurmak için kurban kestiği öğrenildi. Firma yetkililerinin kararla ilgili tebligatın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşmadan kutlama yapması dikkat çekti.  
Konyaaltı sahil işletmesiyle ilgili ihaleyi iptal eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, işletmeci firmaya karşı davayı kazanmıştı. Bir üst mahkemeye başvuran işletmeci Alkoçlar, Danıştay’ın kararıyla işletme hakkını elde etti. Danıştay’ın kararının ardından bir üst mahkeme yok.

haberimizvar.net- Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın  sahibi olduğu Alkoçlar Turizm ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında Konyaaltı Sahil işletmesi ile ilgili alt mahkemenin aldığı kararı Danıştay bozdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil ihalesini fesh etmesinin ardından Alkoçlar Turizm yürütmeyi durdurma kararı aldıktan sonra mahkemeye gitmişti. Mahkeme Antalya Büyükşehir Belediyesi lehine karar alınca bu kez firma Danıştay’a başvurdu.

5-0’LIK KARAR

Danıştay üyeleri alınan kararla ilgili yaptığı oylamada 5-0 karar vererek, Konyaaltı Sahil İşletmesi ile ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi aleyhine karar verdi. Kararla ile Alkoçlar firması, Konyaaltı Sahili’nin ihale şartnamesine göre işletmeye devam edecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin alınan kararla ilgili bir üst mahkemeye başvurma hakkı bulunmuyor.

KURBAN KESMİŞ

Kararın ardından Alkoçlar firması, Konyaaltı Sahil’deki alt işletmecilerine ikramda bulunmak ve kararı duyurmak için kurban kestiği öğrenildi. Firma yetkililerinin kararla ilgili tebligatın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşmadan kutlama yapması dikkat çekti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.