Kumluca’da yatak odasına davet tartışması sürüyor

YEREL 16.01.2020 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kumluca’da yatak odasına davet tartışması sürüyor

CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu’nun ilçede bulunan belediye misafirhanesine ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i ‘yatak odası’ diyerek davet etmesi ilçede eleştirilere neden olmuştu. Başkan Köleoğlu’na yanı AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan geldi.

haberimizvar.net-CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun, kendini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, “Önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye davet eden bir video paylaşması ilçeyi karıştırmıştı. Cengiz’e cevap AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan geldi. Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na yanıt verdi. İLÇE BAŞKANINDAN YANIT GELDİ Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kumluca halkımız; son günlerde Kumluca İlçemizin Belediye Başkanı geçen dönem meclis üyemiz Sayın; Dilek Elmas Cengiz hanımefendinin sosyal medyada kule ile ilgili paylaşımını hedef alarak üslup yönünden kabul edemeyeceğimiz ithamlarda bulunmuştur. Bu ithamları kendine iade ediyoruz.Biz bu seviyeye düşemeyiz. Geçen dönem Belediye meclis üyemizin Sayı Dilek Elmas Cengiz’in eleştirilerine verdiğiniz yanıtta; 1.Başkan pastane yapımının eleştirildiğini söylüyor kesinlikle böyle bir eleştiri yok. 2.Taşların neden boyanmadığı konusunda eleştirildiğini söylüyor, kesinlikle öyle bir eleştiri yok, taş veya boya kelimesi dahi kullanılmamıştır. 3.Yapılan eleştiri kulenin mimari yapısına verilen zararın eleştirisi ve estetik açıdan yapılan yanlışın eleştirisidir. 4.Ayrıca kulenin yapımı sırasında Sayın Dilek Elmas Cengiz hanımefendi meclis üyesi değildir ve bu işte imzası yoktur. Sayın Başkan zahmet edip belgelere bakarsa bunu görecektir. 5.Belediyenin misafirhanesi olarak kullanılan yerin yatak odası olarak lanse edilmesi kabul edilemez. Ne geçen dönem Belediye Başkanlarımız Sayın Yusuf Göven ve Sayın Hüsamettin Çetinkaya ve hiç bir belediye personeli bir gün bile bu misafirhanede kalmamıştır. 6.Edep seviyelerini aşan münafık, kara şeytan gibi kullanılan seviyesiz kelimeleri kendisine iade ediyoruz. 7. Sayın Dilek Elmas Cengiz’in yıllardır devam eden kronik rahatsızlığı vardır ve bunlar hastane raporlarıyla sabittir.” Son olarak biz madde madde açıklasak da Sayın Başkan klasik CHP kolaycılığı ile kendi bildiğini okuyacak ve en iyi yaptıkları işi yaparak olayı çarpıtacaktır. En küçük eleştiriye dahi tahammülü olmayan Belediye Başkanı Sn; Mustafa Köleoğlu nu toplum vicdanına havale ediyor ve özür bekliyoruz. Geçmiş belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizi seversiniz veya sevmezsiniz ama saygı duymak zorundasız İLGİLİ HABER:   
CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Köleoğlu’nun ilçede bulunan belediye misafirhanesine ‘yatak odası’ diyerek AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i ‘yatak odası’ diyerek davet etmesi ilçede eleştirilere neden olmuştu. Başkan Köleoğlu’na yanı AKP Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan geldi.

haberimizvar.net-CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun, kendini eleştiren AKP’li eski meclis üyesi Dilek Elmas Cengiz’i, “Önceki dönem belediye başkanlığının özel yatak odası” dediği ‘Kale Kule’ye davet eden bir video paylaşması ilçeyi karıştırmıştı. Cengiz’e cevap AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal’dan geldi. Uysal, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na yanıt verdi.


İLÇE BAŞKANINDAN YANIT GELDİ

Uysal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kumluca halkımız; son günlerde Kumluca İlçemizin Belediye Başkanı geçen dönem meclis üyemiz Sayın; Dilek Elmas Cengiz hanımefendinin sosyal medyada kule ile ilgili paylaşımını hedef alarak üslup yönünden kabul edemeyeceğimiz ithamlarda bulunmuştur. Bu ithamları kendine iade ediyoruz.Biz bu seviyeye düşemeyiz.

Geçen dönem Belediye meclis üyemizin Sayı Dilek Elmas Cengiz’in eleştirilerine verdiğiniz yanıtta;

1.Başkan pastane yapımının eleştirildiğini söylüyor kesinlikle böyle bir eleştiri yok.

2.Taşların neden boyanmadığı konusunda eleştirildiğini söylüyor, kesinlikle öyle bir eleştiri yok, taş veya boya kelimesi dahi kullanılmamıştır.

3.Yapılan eleştiri kulenin mimari yapısına verilen zararın eleştirisi ve estetik açıdan yapılan yanlışın eleştirisidir.

4.Ayrıca kulenin yapımı sırasında Sayın Dilek Elmas Cengiz hanımefendi meclis üyesi değildir ve bu işte imzası yoktur. Sayın Başkan zahmet edip belgelere bakarsa bunu görecektir.

5.Belediyenin misafirhanesi olarak kullanılan yerin yatak odası olarak lanse edilmesi kabul edilemez. Ne geçen dönem Belediye Başkanlarımız Sayın Yusuf Göven ve Sayın Hüsamettin Çetinkaya ve hiç bir belediye personeli bir gün bile bu misafirhanede kalmamıştır.

6.Edep seviyelerini aşan münafık, kara şeytan gibi kullanılan seviyesiz kelimeleri kendisine iade ediyoruz.

7. Sayın Dilek Elmas Cengiz’in yıllardır devam eden kronik rahatsızlığı vardır ve bunlar hastane raporlarıyla sabittir.”

Son olarak biz madde madde açıklasak da Sayın Başkan klasik CHP kolaycılığı ile kendi bildiğini okuyacak ve en iyi yaptıkları işi yaparak olayı çarpıtacaktır.

En küçük eleştiriye dahi tahammülü olmayan Belediye Başkanı Sn; Mustafa Köleoğlu nu toplum vicdanına havale ediyor ve özür bekliyoruz. Geçmiş belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizi seversiniz veya sevmezsiniz ama saygı duymak zorundasız

İLGİLİ HABER: 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.