Kurnaz,imar planının iptal edilmesi için destek verdi

YEREL 19.06.2020 - 15:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kurnaz,imar planının iptal edilmesi için destek verdi

Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde oturan vatandaşlar CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'dan mahallelerinde yapılmak istenen ve askı sürecinde olan imar planının iptal edilmesi için verdikleri mücadelede yanlarında olması için destek istedi.

haberimizvar.net-Kepez İlçesi Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde oturan mahalle sakinleri mahallerinde düzenledikleri toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'ı davet etti. Bölgede oturan mahalle sakinleri mahallelerinde yapılmak istenen şuanda da askı sürecinde olan imar planının iptal edilmesi için yapacakları itiraz süreçlerinde yanlarında olması için Başkan Kurnaz'dan destek istedi. Başkan Kurnaz'da Kepez Belediyesi tarafından Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde yapılacak olan imar planı kapsamında vatandaşların yerlerinden kesinti yapılmaması, vatandaşın değerli alanlarının yeşil alana kaydırılmaması ve haklarının yenilmemesi için gerekli desteği vereceğini söyledi. CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, "Kepez Belediyesi tarafından Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde yapılan imar planı kapsamında vatandaşların yerlerinden kesinti yapılarak bölgenin en değerli noktasında hakkı olan vatandaşlarımızın, yerleri yeşil alan kapsamında değerlendirilmek ve kesinti yapılmak istenmektedir. Bu şekilde yerleri yeşil alan sınırları içine giren ve kesinti yapılan bölge sakinlerine Kepez Belediyesi tarafından başka bölgede yer gösterilmiştir. Buda vatandaşlarımızın yerlerinin değerinin azalmasına ve mağdur olmasına neden olacak. Sayın Kepez Belediye Başkanının daha önce "Bir metre dahi belediyeye ait yer olmayacaktır." taahhüdüne rağmen, belediyeye aktarılan yerlerin bulunması vatandaşlarımızı rahatsız ediyor.  Bölgede oturan vatandaşlarımız  düzenledikleri mahalle toplantılarına bizleri de davet ederek mağduriyetleri olduğunu, imar planının uygulanmasını istemediklerini ve bu süreçte yanlarında olmamızı istediler. Biz de CHP Kepez İlçe Örgütü olarak vatandaşımızın haklı mücadelesinde yanlarında olacağımızı, gerekli tüm desteği vereceğimizi birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz takdirde hiç bir vatandaşımızın hak kaybına uğramayacağını söyledik" dedi. VATANDAŞIMIZIN HAKKINI SAVUNACAĞIZ! Kepez halkının her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Başkan Kurnaz, "Bizler bu göreve vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu korumak, isteklerini yerine getirmek ve mutlu bir Kepez İlçesi yaratmak için geldik. Her zamanda vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın haklarının gasp edilmesine ve hak ettikleri kendi yerlerinin ranta kurban gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Söz, yetki, karar vatandaşımızın ise sonuna kadar savunacağız" diye konuştu.  
Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde oturan vatandaşlar CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'dan mahallelerinde yapılmak istenen ve askı sürecinde olan imar planının iptal edilmesi için verdikleri mücadelede yanlarında olması için destek istedi.

haberimizvar.net-Kepez İlçesi Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde oturan mahalle sakinleri mahallerinde düzenledikleri toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'ı davet etti. Bölgede oturan mahalle sakinleri mahallelerinde yapılmak istenen şuanda da askı sürecinde olan imar planının iptal edilmesi için yapacakları itiraz süreçlerinde yanlarında olması için Başkan Kurnaz'dan destek istedi. Başkan Kurnaz'da Kepez Belediyesi tarafından Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde yapılacak olan imar planı kapsamında vatandaşların yerlerinden kesinti yapılmaması, vatandaşın değerli alanlarının yeşil alana kaydırılmaması ve haklarının yenilmemesi için gerekli desteği vereceğini söyledi.

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, "Kepez Belediyesi tarafından Çankaya, Esentepe Mahalleleri ve Masa Dağı Bölgesinde yapılan imar planı kapsamında vatandaşların yerlerinden kesinti yapılarak bölgenin en değerli noktasında hakkı olan vatandaşlarımızın, yerleri yeşil alan kapsamında değerlendirilmek ve kesinti yapılmak istenmektedir. Bu şekilde yerleri yeşil alan sınırları içine giren ve kesinti yapılan bölge sakinlerine Kepez Belediyesi tarafından başka bölgede yer gösterilmiştir. Buda vatandaşlarımızın yerlerinin değerinin azalmasına ve mağdur olmasına neden olacak. Sayın Kepez Belediye Başkanının daha önce "Bir metre dahi belediyeye ait yer olmayacaktır." taahhüdüne rağmen, belediyeye aktarılan yerlerin bulunması vatandaşlarımızı rahatsız ediyor.  Bölgede oturan vatandaşlarımız  düzenledikleri mahalle toplantılarına bizleri de davet ederek mağduriyetleri olduğunu, imar planının uygulanmasını istemediklerini ve bu süreçte yanlarında olmamızı istediler. Biz de CHP Kepez İlçe Örgütü olarak vatandaşımızın haklı mücadelesinde yanlarında olacağımızı, gerekli tüm desteği vereceğimizi birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz takdirde hiç bir vatandaşımızın hak kaybına uğramayacağını söyledik" dedi.

VATANDAŞIMIZIN HAKKINI SAVUNACAĞIZ!

Kepez halkının her zaman yanlarında olacaklarını söyleyen Başkan Kurnaz, "Bizler bu göreve vatandaşlarımızın hakkını, hukukunu korumak, isteklerini yerine getirmek ve mutlu bir Kepez İlçesi yaratmak için geldik. Her zamanda vatandaşımızın yanındayız. Vatandaşımızın haklarının gasp edilmesine ve hak ettikleri kendi yerlerinin ranta kurban gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Söz, yetki, karar vatandaşımızın ise sonuna kadar savunacağız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.