Haberimiz Var
Haberimiz Var
Açık
İstanbul · 20°C
Bizi Takip Edin
14 Şubat 2020 - 13:10 - Güncellenme: 07 Aralık 2020 - 14:04 G: 07 Aralık 2020 - 14:04

MHP’liler CHP’lileri fişliyor!

7 başlık altında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na CHP hakkıda suç duyurusunda bulunan MHP şimdilerde CHP milletvekillerini fişlemeye başladığı iddia edildi. CHP’yi gözetleyen MHP’lilerin terörist suçlamasıyla dosya hazırladığı öğrenildi.

0 Paylaşım
MHP’liler CHP’lileri fişliyor!

 haberimizvar.net-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘FETÖ’nun siyasi ayağı’ açıklamalarından yola çıkarak bir dosya hazırlayan ve terör örgütü propagandası yapmak başta olmak üzere 7 başlık altında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan MHP, şimdi de CHP’li milletvekillerinin eylemlerini mercek altına alıyor

TERÖRİST SUÇLAMASI

MHP’de, CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba, Oğuz Kaan Salıcı, Mahmut Tanal, Ali Şeker, Gamze Akkuş İlgezdi’nin de aralarında bulunduğu milletvekillerinin “KCK, PKK ve DHKP-C’li teröristlerin cenazesine katılmaları, terör örgütlerine destek veren açıklamalarda bulunmaları” gibi gerekçelerle dosya hazırlanıyor. Dosyada partinin HDP ilişkisinin de ele alınacağı kaydediliyor.