Okullar Ligi başlıyor

SPOR 15.11.2019 - 13:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Okullar Ligi başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okullar Ligi'nde 6'ncı sezon aralık ayında başlayacak. Gençleri spora teşvik etmeyi, spor altyapısı oluşturmayı hedefleyen Okullar Ligi, bu yıl da büyük heyecan ve mücadeleye sahne olacak

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi 2019-2020 sezonu tanıtım toplantısı Antalya Cam Piramit Düden Salonu'nda gerçekleşti. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Okullar Ligi 6. sezonu hakkında bilgi verildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hami Dorul ve Antalyaspor altyapı direktörü Sedat Karabük katılımcıları bilgilendirdi. ARALIK AYINDA BAŞLIYOR Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, projeyi aralık ayının başında başlatmayı planladıklarını belirterek, “Okullar Ligi, 2019-2020 sezonunda futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, oryantiring branşlarında, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı ilçelerindeki okulların katılımı ile gerçekleşecek. Proje kapsamında katılım gösteren okullara spor malzemesi desteği, öğrencilere ise sıvı ve gıda takviyesi sağlanacak. Olası bir sakatlığa karşı Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri hazır bulunacak. Ayrıca sezon boyunca özel bir hastane de resmi sağlık sponsoru olarak desteğini sürdürecek" dedi. ANTALYASPOR'LA İŞBİRLİĞİ Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşecek Okullar Ligi futbol branşında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Antalyaspor ile koordineli olarak hareket edilecek. Antalyaspor altyapı antrenörlerinin nezaretinde öğrencilerin izlenmesi yapılarak, yetenekli olanların Antalyaspor altyapısına ve diğer altyapı kulüplerin takımlarına kazandırılması sağlanacak.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okullar Ligi'nde 6'ncı sezon aralık ayında başlayacak. Gençleri spora teşvik etmeyi, spor altyapısı oluşturmayı hedefleyen Okullar Ligi, bu yıl da büyük heyecan ve mücadeleye sahne olacak

haberimizvar.net Büyükşehir Belediyesi Okullar Ligi 2019-2020 sezonu tanıtım toplantısı Antalya Cam Piramit Düden Salonu'nda gerçekleşti. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Okullar Ligi 6. sezonu hakkında bilgi verildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hami Dorul ve Antalyaspor altyapı direktörü Sedat Karabük katılımcıları bilgilendirdi.

ARALIK AYINDA BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu, projeyi aralık ayının başında başlatmayı planladıklarını belirterek, “Okullar Ligi, 2019-2020 sezonunda futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, oryantiring branşlarında, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı ilçelerindeki okulların katılımı ile gerçekleşecek. Proje kapsamında katılım gösteren okullara spor malzemesi desteği, öğrencilere ise sıvı ve gıda takviyesi sağlanacak. Olası bir sakatlığa karşı Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri hazır bulunacak. Ayrıca sezon boyunca özel bir hastane de resmi sağlık sponsoru olarak desteğini sürdürecek" dedi.

ANTALYASPOR'LA İŞBİRLİĞİ

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşecek Okullar Ligi futbol branşında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Antalyaspor ile koordineli olarak hareket edilecek. Antalyaspor altyapı antrenörlerinin nezaretinde öğrencilerin izlenmesi yapılarak, yetenekli olanların Antalyaspor altyapısına ve diğer altyapı kulüplerin takımlarına kazandırılması sağlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.