Ressam Özdemir'in 13'üncü sergi heyecanı

KÜLTÜR 27.10.2020 - 15:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Ressam Özdemir'in 13'üncü sergi heyecanı

Antalyalı ressam Meltem Özdemir, koronavirüs salgınından dolayı sergileyemediği son çalışmalarını sanatseverle buluşturdu. Özdemir'in 13'üncü kişisel resim sergisine ilgi yoğun oldu.

haberimizvar.net- Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim İş ve Grafik Bölümü'nden mezun olan Meltem Özdemir, sanat çalışmalarını kendisine ait atölyesinde sürdürüyor. Özel bir davetle gittiği Almanya'da tahsis edilen sanat atölyesinde 3 ay çalışan, bir de kişisel sergi açan sanatçı, 2002 yılından itibaren sanat çalışmalarını profesyonelce sürdürüyor. Bugüne kadar çok sayıda karma resim sergisine, yarışmalara, sanat çalıştaylarına katılan ressam Özdemir'in soyut tarzda çalıştığı yeni eserleri, Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) organizasyonuyla Mall Of Antalya Sanat Galerisi'nde beğeniye sunuldu. Özdemir'in 13'üncü kişisel resim sergisinde akrilik boya ile renklendirilmiş 64 eseri yer aldı. 
Antalyalı ressam Meltem Özdemir, koronavirüs salgınından dolayı sergileyemediği son çalışmalarını sanatseverle buluşturdu. Özdemir'in 13'üncü kişisel resim sergisine ilgi yoğun oldu.

haberimizvar.net- Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim İş ve Grafik Bölümü'nden mezun olan Meltem Özdemir, sanat çalışmalarını kendisine ait atölyesinde sürdürüyor. Özel bir davetle gittiği Almanya'da tahsis edilen sanat atölyesinde 3 ay çalışan, bir de kişisel sergi açan sanatçı, 2002 yılından itibaren sanat çalışmalarını profesyonelce sürdürüyor.

Bugüne kadar çok sayıda karma resim sergisine, yarışmalara, sanat çalıştaylarına katılan ressam Özdemir'in soyut tarzda çalıştığı yeni eserleri, Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) organizasyonuyla Mall Of Antalya Sanat Galerisi'nde beğeniye sunuldu. Özdemir'in 13'üncü kişisel resim sergisinde akrilik boya ile renklendirilmiş 64 eseri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.