Sistem Global Danışmanlık Akdeniz’in İncisi Antalya’da

YAŞAM 08.10.2020 - 13:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Sistem Global Danışmanlık Akdeniz’in İncisi Antalya’da

Sistem Global Danışmanlık, Türkiye’nin dışa açılan en önemli kapılarından biri olan Antalya’da yedinci şubesini açıyor. Türkiye’nin turizm yatırımlarının büyük çoğunluğuna ev sahipliği yapan; tarımsal faaliyetleri ve endüstriyel üretim kapasitesi her geçen gün artan Antalya, Sistem Global Danışmanlık’ın bütünsel danışmanlık yaklaşımı ile iş hayatında fark yaratacak.

haberimizvar.net- Pandemi sürecinin ardından kurumsal firmaların yolunu aydınlatan çözümleri ve danışmanlık faaliyetlerini online danışmanlık platformu olan e-Danışman’a taşıyan Sistem Global Danışmanlık, Antalya’nın ekonomik sistem çıtasını yükseğe taşıyacak. Ağırlıklı olarak turizm başarıları ile adından söz ettiren Antalya ekonomisi, Sistem Global Danışmanlık tarafından sunulacak bütünleşik hizmetlerle farklı alanlarda dinamizm kazanacak yeteneklere sahip olacak. Sistem Global Danışmanlık Antalya şubesinin açılışı ile aile ve turizm şirketlerinin uluslararası pazara açılması için yol gösterilecek. Ar-Ge, Patent, Vergi, Risk ve Mevzuat alanında Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biri olan Sistem Global Danışmanlık, Antalya şubesi ile birlikte bulunduğu il sayısını yediye çıkarmış oluyor. Antalya’daki şirketlere katma değer üretecek yerli danışmanlık şirketi Sistem Global Danışmanlık, Türkiye’de üretim çabalarının doğudan batıya, kuzeyden güneye yayılması için çaba harcıyor. Antalya ve çevre illerde faaliyette bulunan şirketlere global inovasyon iklimini anlatacak olan Sistem Global Danışmanlık’ın bu bölgedeki çalışmaları, araştırma ve geliştirme ile teknoloji tabanlı uğraşların sayısının artmasını sağlayacak. Yıldız Güneyden Parlayacak Antalya’da Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle katma değerli üretimin önünün açılacağını ve sürdürülebilir başarıların elde edileceğini söyleyen Sistem Global Ortaklarından ve İcra Kurulu Üyesi Adnan Dinler Akdeniz Bölgesi’nin Türk ekonomisinin yıldızı olabilecek potansiyeli olduğunu ifade etti. Dinler, “Sistem Global, bu potansiyelin harekete geçirilmesinde aktif rol oynayacaktır. 1996 yılından bu yana yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizde ana esas olarak katma değer sağlamayı prensip edindik. Akdeniz Bölgesi ve Antalya’nın sorunlarını biliyoruz. Sistem Global Danışmanlık’ın omurgasını oluşturan vergi, denetim, risk ve mevzuat yönetimi danışmanlığı hizmetlerini bütünleşik bir formda sunacağız.” Antalya’nın organize sanayi bölgelerinde rekabet gücünün geliştirilmesi için Ar-Ge’ye daha fazla önem vermeleri gerektiğini aktaran Adnan Dinler, “Biz buraya misafir olarak gelmedik. Zaten Antalya’dayıdık, buradaki birçok firmaya global iş kültürünü aşılamak için çaba sarf ettik. AntalyalI şirketlerin inovasyon yeteneklerinin geliştirilmesi gerektiğini biliyoruz” diye konuştu. Sistem Global Antalya Bölge Partneri Zafer Yıldız ise, Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet yürüten şirketlerin tek bir merkezden hizmet alma şanslarının olmadığını anlatarak, “Antalyalı şirketlerin sorunlarını birinci el sorumluluğu ile çözecek bir inisiyatife ihtiyaç vardı. Sistem Global bu açığı kapatacak ve mali sorunlardan vergiye, mevzuat ve riske yönelik çıkmazlardan devlet desteklerine kadar çok geniş bir skalada hizmet verecek” diye konuştu. 
Sistem Global Danışmanlık, Türkiye’nin dışa açılan en önemli kapılarından biri olan Antalya’da yedinci şubesini açıyor. Türkiye’nin turizm yatırımlarının büyük çoğunluğuna ev sahipliği yapan; tarımsal faaliyetleri ve endüstriyel üretim kapasitesi her geçen gün artan Antalya, Sistem Global Danışmanlık’ın bütünsel danışmanlık yaklaşımı ile iş hayatında fark yaratacak.

haberimizvar.net- Pandemi sürecinin ardından kurumsal firmaların yolunu aydınlatan çözümleri ve danışmanlık faaliyetlerini online danışmanlık platformu olan e-Danışman’a taşıyan Sistem Global Danışmanlık, Antalya’nın ekonomik sistem çıtasını yükseğe taşıyacak. Ağırlıklı olarak turizm başarıları ile adından söz ettiren Antalya ekonomisi, Sistem Global Danışmanlık tarafından sunulacak bütünleşik hizmetlerle farklı alanlarda dinamizm kazanacak yeteneklere sahip olacak.

Sistem Global Danışmanlık Antalya şubesinin açılışı ile aile ve turizm şirketlerinin uluslararası pazara açılması için yol gösterilecek. Ar-Ge, Patent, Vergi, Risk ve Mevzuat alanında Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biri olan Sistem Global Danışmanlık, Antalya şubesi ile birlikte bulunduğu il sayısını yediye çıkarmış oluyor. Antalya’daki şirketlere katma değer üretecek yerli danışmanlık şirketi Sistem Global Danışmanlık, Türkiye’de üretim çabalarının doğudan batıya, kuzeyden güneye yayılması için çaba harcıyor. Antalya ve çevre illerde faaliyette bulunan şirketlere global inovasyon iklimini anlatacak olan Sistem Global Danışmanlık’ın bu bölgedeki çalışmaları, araştırma ve geliştirme ile teknoloji tabanlı uğraşların sayısının artmasını sağlayacak.

Yıldız Güneyden Parlayacak

Antalya’da Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle katma değerli üretimin önünün açılacağını ve sürdürülebilir başarıların elde edileceğini söyleyen Sistem Global Ortaklarından ve İcra Kurulu Üyesi Adnan Dinler Akdeniz Bölgesi’nin Türk ekonomisinin yıldızı olabilecek potansiyeli olduğunu ifade etti. Dinler, “Sistem Global, bu potansiyelin harekete geçirilmesinde aktif rol oynayacaktır. 1996 yılından bu yana yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizde ana esas olarak katma değer sağlamayı prensip edindik. Akdeniz Bölgesi ve Antalya’nın sorunlarını biliyoruz. Sistem Global Danışmanlık’ın omurgasını oluşturan vergi, denetim, risk ve mevzuat yönetimi danışmanlığı hizmetlerini bütünleşik bir formda sunacağız.”

Antalya’nın organize sanayi bölgelerinde rekabet gücünün geliştirilmesi için Ar-Ge’ye daha fazla önem vermeleri gerektiğini aktaran Adnan Dinler, “Biz buraya misafir olarak gelmedik. Zaten Antalya’dayıdık, buradaki birçok firmaya global iş kültürünü aşılamak için çaba sarf ettik. AntalyalI şirketlerin inovasyon yeteneklerinin geliştirilmesi gerektiğini biliyoruz” diye konuştu. Sistem Global Antalya Bölge Partneri Zafer Yıldız ise, Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet yürüten şirketlerin tek bir merkezden hizmet alma şanslarının olmadığını anlatarak, “Antalyalı şirketlerin sorunlarını birinci el sorumluluğu ile çözecek bir inisiyatife ihtiyaç vardı. Sistem Global bu açığı kapatacak ve mali sorunlardan vergiye, mevzuat ve riske yönelik çıkmazlardan devlet desteklerine kadar çok geniş bir skalada hizmet verecek” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.