TBMM'de bir ilk! Devlet Bahçeli İYİ Parti'nin teklifine kabul oyu verdi

SİYASET 09.07.2020 - 12:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TBMM'de bir ilk! Devlet Bahçeli İYİ Parti'nin teklifine kabul oyu verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün TBMM'de sunduğu teklife kabul oyu verdi. Bahçeli'nin bu hamlesi üzerine MHP'li vekiller de kabul oyu verdi.

haberimizvar.net- TBMM Genel Kurulu’nda, İyi Parti Denizli Milletvekili Öztürk’ün, “Denizli’de Altınova Adıyla Bir İlçe Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi” için yapılan oylamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kabul yönünde el kaldırması üzerine, MHP milletvekilleri de kabul oyu kullandı. Kanun teklifi, İYİ Parti, MHP ve CHP milletvekillerinin “kabul” yönünde el kaldırmasına rağmen kabul edilmedi.  CELAL ADAN GÖZDEN KAÇIRDI Hürriyet’ten Gamze Kolcu'nun haberine göre, konuya ilişkin açıklama yapan Öztürk, “Devlet Bey jest yaptı sağ olsun. Çoğunluğun kabul oyu, sehven de olsa Adan’ın (TBMM Başkanvekili Celal Adan) gözünden kaçtı. Yanına gidip, ‘Bizim kanun teklifini yedin’ dediğimde bana, ‘Dalgınlığıma geldi, kusura bakma. Hakkını helal et’ dedi” ifadelerini kullandı.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün TBMM'de sunduğu teklife kabul oyu verdi. Bahçeli'nin bu hamlesi üzerine MHP'li vekiller de kabul oyu verdi.

haberimizvar.net- TBMM Genel Kurulu’nda, İyi Parti Denizli Milletvekili Öztürk’ün, “Denizli’de Altınova Adıyla Bir İlçe Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi” için yapılan oylamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kabul yönünde el kaldırması üzerine, MHP milletvekilleri de kabul oyu kullandı.

Kanun teklifi, İYİ Parti, MHP ve CHP milletvekillerinin “kabul” yönünde el kaldırmasına rağmen kabul edilmedi.

 CELAL ADAN GÖZDEN KAÇIRDI

Hürriyet’ten Gamze Kolcu'nun haberine göre, konuya ilişkin açıklama yapan Öztürk, “Devlet Bey jest yaptı sağ olsun. Çoğunluğun kabul oyu, sehven de olsa Adan’ın (TBMM Başkanvekili Celal Adan) gözünden kaçtı. Yanına gidip, ‘Bizim kanun teklifini yedin’ dediğimde bana, ‘Dalgınlığıma geldi, kusura bakma. Hakkını helal et’ dedi” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.