Teröristlere kırmızı halı serenlerden akıl alacak değiliz!

SİYASET 15.01.2020 - 13:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Teröristlere kırmızı halı serenlerden akıl alacak değiliz!

Selahattin Demirtaş’ın ‘Devran’ isimli kitabının okuma tiyatrosuna giden siyasi parti eşlerinin eleştirilmesine CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den yanıt geldi. Şahin, “Teröristlere kırmızı halı serenlerden akıl alacak değiliz!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Selahattin Demirtaş’ın ‘Devran’ isimli kitabının okuma tiyatrosunu birlikte izlemeleri olay oldu. Memlekette başka gündem, başka bir sorun yokmuş gibi AKP Genel Başkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli bu olayı diline doladı. ERDOĞAN VE BAHÇELİ Ne diyor Erdoğan? ‘Sıkıyorsa bu isimler Diyarbakır’daki annelerin yanına gitsin’, ne diyor Bahçeli? “çadır tiyatronuzu ya gidin Kandil’de kurun ya da Pensilvanya’ya açın’ HATIRLATMA YAPTI Habur’da PKK’lı teröristleri kucaklayıp onları aklamak için çadır mahkeme kuranlar, Barzani ve Şiwan Perver ile ‘Megri Megri’ diye ağlayanlar, Oslo’da terör örgütü temsilcileriyle bir araya gelenler, Dolmabahçe’de can ciğer kuzu sarması olanlar, İmralı’ya sefer düzenleyenler, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkartanlar, PYD lideri Salih Müslim’i kırmızı halıda karşılayanlar, sözde Kürdistan bayrağını İstanbul ve Ankara'da göndere çekenler, IŞİD’e bile yıllarca terör örgütü diyemeyenler, Atatürk’e Cumhuriyet’e düşman yazar bozuntularının tarikat şeyhlerinin ayağına gidenler, FETÖ’yü palazlandırıp bugünlere getirenler, FETÖ’nün siyasi ayağına hala dokunmayanlar, parası olan FETÖ’cüleri tahliye edenler, istismarcı tacizci tarikat yurtlarına sahip çıkanlar bize kalkıp akıl vermesin! EKONOMİYE BAKIN İnsanlar açlıktan yoksulluktan intihar ediyor. Esnaf borç batağının içinde. İşsizlik alıp başını yürümüş. Gençlerin gelecekle ilgili hiçbir beklentisi kalmamış durumda. Ekonomi dibe vurmuş.Saray’dakiler ve onların yancıları ülkeyi yönetemiyor. Hiçbir derde derman olamıyorlar. Sıkıştıkları her yerde suyu bulandırmak için suni gündem yaratıyorlar.   Halkımız, kimin ne olduğunu artık görmüş vaziyette! Bu tarz söylemlere karnı tok! Memleket, hürriyet ve sevda şairi Nâzım Hikmet’i 118. doğum gününde aşağıdaki dizelerle anıyorum… NAZIM’DAN GÖNDERME Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar. Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır. Safları sıklaştırın çocuklar, Bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.”   
Selahattin Demirtaş’ın ‘Devran’ isimli kitabının okuma tiyatrosuna giden siyasi parti eşlerinin eleştirilmesine CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den yanıt geldi. Şahin, “Teröristlere kırmızı halı serenlerden akıl alacak değiliz!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Selahattin Demirtaş’ın ‘Devran’ isimli kitabının okuma tiyatrosunu birlikte izlemeleri olay oldu. Memlekette başka gündem, başka bir sorun yokmuş gibi AKP Genel Başkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli bu olayı diline doladı.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ

Ne diyor Erdoğan? ‘Sıkıyorsa bu isimler Diyarbakır’daki annelerin yanına gitsin’, ne diyor Bahçeli? “çadır tiyatronuzu ya gidin Kandil’de kurun ya da Pensilvanya’ya açın’

HATIRLATMA YAPTI
Habur’da PKK’lı teröristleri kucaklayıp onları aklamak için çadır mahkeme kuranlar, Barzani ve Şiwan Perver ile ‘Megri Megri’ diye ağlayanlar, Oslo’da terör örgütü temsilcileriyle bir araya gelenler, Dolmabahçe’de can ciğer kuzu sarması olanlar, İmralı’ya sefer düzenleyenler, kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkartanlar, PYD lideri Salih Müslim’i kırmızı halıda karşılayanlar, sözde Kürdistan bayrağını İstanbul ve Ankara'da göndere çekenler, IŞİD’e bile yıllarca terör örgütü diyemeyenler, Atatürk’e Cumhuriyet’e düşman yazar bozuntularının tarikat şeyhlerinin ayağına gidenler, FETÖ’yü palazlandırıp bugünlere getirenler, FETÖ’nün siyasi ayağına hala dokunmayanlar, parası olan FETÖ’cüleri tahliye edenler, istismarcı tacizci tarikat yurtlarına sahip çıkanlar bize kalkıp akıl vermesin!

EKONOMİYE BAKIN

İnsanlar açlıktan yoksulluktan intihar ediyor. Esnaf borç batağının içinde. İşsizlik alıp başını yürümüş. Gençlerin gelecekle ilgili hiçbir beklentisi kalmamış durumda. Ekonomi dibe vurmuş.Saray’dakiler ve onların yancıları ülkeyi yönetemiyor. Hiçbir derde derman olamıyorlar. Sıkıştıkları her yerde suyu bulandırmak için suni gündem yaratıyorlar.

 

Halkımız, kimin ne olduğunu artık görmüş vaziyette! Bu tarz söylemlere karnı tok! Memleket, hürriyet ve sevda şairi Nâzım Hikmet’i 118. doğum gününde aşağıdaki dizelerle anıyorum…

NAZIM’DAN GÖNDERME

Daha gün o gün değil, derlenip dürülmesin bayraklar.

Dinleyin, duyduğunuz çakalların ulumasıdır.

Safları sıklaştırın çocuklar,

Bu kavga faşizme karşı, bu kavga hürriyet kavgasıdır.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.