Uysal’a Taş’ı neden aradın diye sordu?

SİYASET 11.01.2020 - 22:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Uysal’a Taş’ı neden aradın diye sordu?

AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, kamulaştırma tartışmalarının sürdüğü dönemde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, saat ve tarih vererek AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı neden telefonla aradığını sordu.

haberimizvar.net-Antalya siyasetinde sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Muratpaşa sınırları içindeki kamulaştırma maddesinin AKP, İYİ Parti oylarıyla red edilmesinin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal açıklama yapmıştı.  Bu kez devreyeAKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç girdi. SOSYAL MEDYADAN SORDU Enç, resmi twitter hesabından saat ve tarih vererek Başkan Uysal’a sordu. Partisinin İl Başkanı Avukat İbrahim Ethel Taş’ı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi neden aradığını soran Enç, paylaşımına bir de  #MuratpaşadaÜmitUysalFarkı hastangı kullandı. İŞTE O PAYLAŞIM Enç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Beldiye Meclis toplantısından önce, 10 Ocak Cuma günü saat 12.16 da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bizim il başkanımız İbrahim Ethem Taş’ı neden arar?” Başkan Uysal’ın Enç’e ne cevap vereceği merak konusu oldu. 
AKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, kamulaştırma tartışmalarının sürdüğü dönemde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, saat ve tarih vererek AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı neden telefonla aradığını sordu.

haberimizvar.net-Antalya siyasetinde sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Muratpaşa sınırları içindeki kamulaştırma maddesinin AKP, İYİ Parti oylarıyla red edilmesinin ardından Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal açıklama yapmıştı.  Bu kez devreyeAKP önceki dönem milletvekili ve MKYK Üyesi Gökçen Özdoğan Enç girdi.

SOSYAL MEDYADAN SORDU

Enç, resmi twitter hesabından saat ve tarih vererek Başkan Uysal’a sordu. Partisinin İl Başkanı Avukat İbrahim Ethel Taş’ı Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi öncesi neden aradığını soran Enç, paylaşımına bir de  #MuratpaşadaÜmitUysalFarkı hastangı kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Enç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Büyükşehir Beldiye Meclis toplantısından önce, 10 Ocak Cuma günü saat 12.16 da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal bizim il başkanımız İbrahim Ethem Taş’ı neden arar?” Başkan Uysal’ın Enç’e ne cevap vereceği merak konusu oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.