Haftalık hava durumu raporu, Antalya’da sıcaklık düşecek mi?

EKONOMİ 21.08.2023 - 10:31, Güncelleme: 21.08.2023 - 10:53
 

Haftalık hava durumu raporu, Antalya’da sıcaklık düşecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ağustos 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyrederken, bazı illerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. İşte 21 Ağustos 2023 tarihli il-il hava durumu raporu:

haberimizvar.net-Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzeydoğu bölgeleri ile Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Doğu Karadeniz'in kıyıları, Orta Karadeniz'in doğu kıyıları ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ise yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlarla etkilenecek. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Antalya’da ise nem nedeni ile hissedilen sıcaklıklar 40 dereceye yaklaşıyor. Hafta boyu devam etmesi beklenen sıcaklar, zaman zaman bunaltıcı olacak. AKDENİZ HAVA DURUMU ANTALYA °C, 32°C Az bulutlu ve açık ADANA °C, 35°C Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı HATAY °C, 31°C Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı MERSİN °C, 34°C Parçalı ve az bulutlu   MARMARA HAVA DURUMU EDİRNE °C, 36°C İSTANBUL °C, 34°C Parçalı az bulutlu KIRKLARELİ °C, 34°C Parçalı bulutlu KOCAELİ °C, 39°C Az bulutlu ve açık   EGE HAVA DURUMU AFYONKARAHİSAR °C, 35°C Az bulutlu ve açık DENİZLİ °C, 40°C Az bulutlu ve açık İZMİR °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu MANİSA °C, 36°C Parçalı ve az bulutlu   İÇ ANADOLU HAVA DURUMU ANKARA °C, 38°C Az bulutlu ve açık ÇANKIRI °C, 41°C Az bulutlu ve açık İşte yurt genelinde hava durumu; ESKİŞEHİR °C, 38°C Az bulutlu ve açık KONYA °C, 38°C Az bulutlu ve açık BATI KARADENİZ HAVA DURUMU BOLU °C, 36°C Az bulutlu ve açık DÜZCE °C, 36°C Az bulutlu ve açık KASTAMONU °C, 38°C Az bulutlu ve açık ZONGULDAK °C, 31°C Az bulutlu ve açık ORTA ve DOĞU KARADENİZ HAVA DURUMU AMASYA °C, 40°C Az bulutlu SAMSUN °C, 32°C Az bulutlu TOKAT °C, 39°C Az bulutlu TRABZON °C, 30°C Parçalı bulutlu DOĞU ANADOLU HAVA DURUMU ERZURUM °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu KARS °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu MALATYA °C, 39°C Az bulutlu ve açık VAN °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu GÜNEYDOĞU ANADOLU HAVA DURUMU DİYARBAKIR °C, 42°C Az bulutlu ve açık ANTEP °C, 38°C Az bulutlu ve açık SİİRT °C, 40°C Az bulutlu ve açık URFA °C, 42°C Az bulutlu ve açık
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ağustos 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyrederken, bazı illerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. İşte 21 Ağustos 2023 tarihli il-il hava durumu raporu:

haberimizvar.net-Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzeydoğu bölgeleri ile Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor. Doğu Karadeniz'in kıyıları, Orta Karadeniz'in doğu kıyıları ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ise yerel sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlarla etkilenecek. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Antalya’da ise nem nedeni ile hissedilen sıcaklıklar 40 dereceye yaklaşıyor. Hafta boyu devam etmesi beklenen sıcaklar, zaman zaman bunaltıcı olacak.

AKDENİZ HAVA DURUMU

ANTALYA °C, 32°C Az bulutlu ve açık

ADANA °C, 35°C Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı

HATAY °C, 31°C Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak yağışlı

MERSİN °C, 34°C Parçalı ve az bulutlu

 

MARMARA HAVA DURUMU

EDİRNE °C, 36°C

İSTANBUL °C, 34°C Parçalı az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 34°C Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 39°C Az bulutlu ve açık

 

EGE HAVA DURUMU

AFYONKARAHİSAR °C, 35°C Az bulutlu ve açık

DENİZLİ °C, 40°C Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 33°C Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 36°C Parçalı ve az bulutlu

 

İÇ ANADOLU HAVA DURUMU

ANKARA °C, 38°C Az bulutlu ve açık

ÇANKIRI °C, 41°C Az bulutlu ve açık

İşte yurt genelinde hava durumu;

ESKİŞEHİR °C, 38°C Az bulutlu ve açık

KONYA °C, 38°C Az bulutlu ve açık

BATI KARADENİZ HAVA DURUMU

BOLU °C, 36°C Az bulutlu ve açık

DÜZCE °C, 36°C Az bulutlu ve açık

KASTAMONU °C, 38°C Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK °C, 31°C Az bulutlu ve açık

ORTA ve DOĞU KARADENİZ HAVA DURUMU

AMASYA °C, 40°C Az bulutlu

SAMSUN °C, 32°C Az bulutlu

TOKAT °C, 39°C Az bulutlu

TRABZON °C, 30°C Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU HAVA DURUMU

ERZURUM °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 30°C Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 39°C Az bulutlu ve açık

VAN °C, 29°C Parçalı ve az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU HAVA DURUMU

DİYARBAKIR °C, 42°C Az bulutlu ve açık

ANTEP °C, 38°C Az bulutlu ve açık

SİİRT °C, 40°C Az bulutlu ve açık

URFA °C, 42°C Az bulutlu ve açık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.