Hak, adalet, demokrasi istiyoruz

GÜNDEM 09.06.2021 - 16:09, Güncelleme: 09.06.2021 - 16:09
 

Hak, adalet, demokrasi istiyoruz

'Hak, adalet, demokrasi istiyoruz' diyen sosyal medya kullanıcıları #HADİ etiketini Twitter'da gündemin üst sıralarına taşıdı.

haberimizvar.net-  Sosyal medyada kullanıcılar, “Hak, adalet, demokrasi istiyoruz" sloganıyla #HADİ etiketini kullanarak kampanya başlattı. Kısa sürece binlerce paylaşım yapılan etiket Twitter'da "trend topic" oldu.  Paylaşımlarda doğa talanı, işsizlik, yoksulluk, mafya düzeni, üniversitelerin durumu, parti kapatma gibi pek çok başlıktaki hak talebi dile getirildi. Adaletin sağlanması, hak kayıplarının önlenmesi ve demokrasinin tesis edilmesi için çağrıda bulunuldu. (HABER MERKEZİ)
'Hak, adalet, demokrasi istiyoruz' diyen sosyal medya kullanıcıları #HADİ etiketini Twitter'da gündemin üst sıralarına taşıdı.

haberimizvar.net-  Sosyal medyada kullanıcılar, “Hak, adalet, demokrasi istiyoruz" sloganıyla # HADİ etiketini kullanarak kampanya başlattı. Kısa sürece binlerce paylaşım yapılan etiket Twitter'da "trend topic" oldu. 

Paylaşımlarda doğa talanı, işsizlik, yoksulluk, mafya düzeni, üniversitelerin durumu, parti kapatma gibi pek çok başlıktaki hak talebi dile getirildi. Adaletin sağlanması, hak kayıplarının önlenmesi ve demokrasinin tesis edilmesi için çağrıda bulunuldu. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.