'Haksızlığa uğradım'

SİYASET 21.02.2024 - 10:59, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:59
 

'Haksızlığa uğradım'

Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Rüştü Peker, eski partisi AKP'de haksızlığa uğradığını, Kepez Belediye Başkan Adaylığının engellendiğini belirtti..

haberimizvar.net- Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan ve Mesut Kocagöz'ün Belediye Başkan Adayı olduğu CHP Kepez Belediye Meclisi Üyesi Adayı olan Rüştü Peker, eski partisi AKP'de haksızlığa uğradığını ve Kepez Belediye Başkan Adaylığının engellendiğini ileri sürdü . Rüştü Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kepez halkına hizmet için halkla beraber 8 aydır çok verimli bir çalışma süreci geçirdiklerini belirterek, " Halkımızın desteğini ve teveccühünü kazanmamıza rağmen haksızlığa uğrayarak Kepez Belediye Başkan Adaylığımız engellendi. Bu duruma rağmen Aday Tanıtım Toplantısı'na ve Kepez'de seçim startı verilen toplantılara katıldım ve 10 gün sabırla bekledim. Ak Parti yöneticileri ve belediye başkan adayları tarafından hiç bir şekilde ne arayan ne soran ne de haksızlığa uğramama rağmen gönlümüzü alan hiçbir yönetici olmadı. Oysa adaylığımın kesildiği gün başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz ve CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez beni arayarak, kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu, Antalya'mıza ve Kepez'imize hizmet için beraber çalışmaRüştü Peker haberinin devamı.. teklifinde bulundular. Ben de bu durumu bana destek veren Kepez halkım, kanaat önderleri, STK başkanları, Yörük dernekleri ve muhtarlarımızla istişare ettim. Bunun neticesinde istişare ettiğim kişiler ve dostlarım-AKP sana hizmet etme fırsatı vermiyorsa sen de CHP'nin davetine icabet et-dediler. Bunun üzerine AKP'den istifa ederek CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in tensipleriyle Kepez 2.sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. AKP seçmenimizin beni ne kadar çok sevdiğini ve desteklediğini biliyorum. Ben de onlarla birlikte tüm halkımızı seviyorum. Kepez halkımızla olan gönül köprümüz büyüyerek devam edecektir. Bundan sonraki süreçte güçlerimizi birleştireceğimiz CHP çatısı altında 31 Mart'ta büyük bir oy oranıyla hem Kepez Belediyesi'ni, hem de Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacağımızdan hiç şüphem yoktur" ifadelerini kullandı.
Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Rüştü Peker, eski partisi AKP'de haksızlığa uğradığını, Kepez Belediye Başkan Adaylığının engellendiğini belirtti..

haberimizvar.net- Ak Parti'den istifa ederek CHP'ye katılan ve Mesut Kocagöz'ün Belediye Başkan Adayı olduğu CHP Kepez Belediye Meclisi Üyesi Adayı olan Rüştü Peker, eski partisi AKP'de haksızlığa uğradığını ve Kepez Belediye Başkan Adaylığının engellendiğini ileri sürdü

. Rüştü Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kepez halkına hizmet için halkla beraber 8 aydır çok verimli bir çalışma süreci geçirdiklerini belirterek, " Halkımızın desteğini ve teveccühünü kazanmamıza rağmen haksızlığa uğrayarak Kepez Belediye Başkan Adaylığımız engellendi. Bu duruma rağmen Aday Tanıtım Toplantısı'na ve Kepez'de seçim startı verilen toplantılara katıldım ve 10 gün sabırla bekledim. Ak Parti yöneticileri ve belediye başkan adayları tarafından hiç bir şekilde ne arayan ne soran ne de haksızlığa uğramama rağmen gönlümüzü alan hiçbir yönetici olmadı. Oysa adaylığımın kesildiği gün başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz ve CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez beni arayarak, kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu, Antalya'mıza ve Kepez'imize hizmet için beraber çalışma Rüştü Peker haberinin devamı.. teklifinde bulundular. Ben de bu durumu bana destek veren Kepez halkım, kanaat önderleri, STK başkanları, Yörük dernekleri ve muhtarlarımızla istişare ettim. Bunun neticesinde istişare ettiğim kişiler ve dostlarım-AKP sana hizmet etme fırsatı vermiyorsa sen de CHP'nin davetine icabet et-dediler.

Bunun üzerine AKP'den istifa ederek CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'in tensipleriyle Kepez 2.sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı oldum. AKP seçmenimizin beni ne kadar çok sevdiğini ve desteklediğini biliyorum. Ben de onlarla birlikte tüm halkımızı seviyorum. Kepez halkımızla olan gönül köprümüz büyüyerek devam edecektir. Bundan sonraki süreçte güçlerimizi birleştireceğimiz CHP çatısı altında 31 Mart'ta büyük bir oy oranıyla hem Kepez Belediyesi'ni, hem de Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacağımızdan hiç şüphem yoktur" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.