Halk Et’ten sosyal mesafe

GÜNDEM 22.03.2020 - 15:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Halk Et’ten sosyal mesafe

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ‘Halk Et’ mağazalarına vatandaşların 1.5 metre arayla beklemesi için ‘kırmızı nokta’ konuldu. Belediye şirketi ANET’in işlettiği bütün otoparklar da sağlık emekçilerine ücretsiz.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi ANET AŞ tarafından açılan ve işletilen ‘Halk Et’ mağazalarında ‘sosyal mesafe’ uygulamasına geçildi. Korona salgını tedbirleri kapsamında mağazalarda önlem alan ANET, vatandaşın et reyonları ve kasadan 1.5 metre uzaklıkta beklemesi için zemine kırmızı noktalar koydu. Mağazanın girişinde sıra numarası alan vatandaşlar, sırası geldiğinde reyonun önündeki kırmızı noktanın üzerinde et ya da kıymasının hazırlanmasını bekliyor.   SAĞLIK EMEKÇİLERİNE OTOPARK ÜCRETSİZ   Mağaza çalışanlarına da bone, maske ve eldiven kullandırtmaya başlayan ANET, korona virüse karşı alınacak 14 önlemi de afişlerle vatandaşa hatırlatıyor. Ayrıca Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki kaldırımlara park eden araçlardan ücret toplayan ve otoparkları işleten ANET, bu parkları ücretsiz yaptı. Antalya genelinde ANET’in işlettiği tüm otoparklar da sağlık emekçileri için ücretsiz 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ‘Halk Et’ mağazalarına vatandaşların 1.5 metre arayla beklemesi için ‘kırmızı nokta’ konuldu. Belediye şirketi ANET’in işlettiği bütün otoparklar da sağlık emekçilerine ücretsiz.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yan şirketi ANET AŞ tarafından açılan ve işletilen ‘Halk Et’ mağazalarında ‘sosyal mesafe’ uygulamasına geçildi. Korona salgını tedbirleri kapsamında mağazalarda önlem alan ANET, vatandaşın et reyonları ve kasadan 1.5 metre uzaklıkta beklemesi için zemine kırmızı noktalar koydu. Mağazanın girişinde sıra numarası alan vatandaşlar, sırası geldiğinde reyonun önündeki kırmızı noktanın üzerinde et ya da kıymasının hazırlanmasını bekliyor.

 

SAĞLIK EMEKÇİLERİNE OTOPARK ÜCRETSİZ

 

Mağaza çalışanlarına da bone, maske ve eldiven kullandırtmaya başlayan ANET, korona virüse karşı alınacak 14 önlemi de afişlerle vatandaşa hatırlatıyor. Ayrıca Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarındaki kaldırımlara park eden araçlardan ücret toplayan ve otoparkları işleten ANET, bu parkları ücretsiz yaptı. Antalya genelinde ANET’in işlettiği tüm otoparklar da sağlık emekçileri için ücretsiz 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.