‘Halkımız bunu hak etmiyor’

SİYASET 10.11.2022 - 18:37, Güncelleme: 10.11.2022 - 18:37
 

‘Halkımız bunu hak etmiyor’

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Uçan, pazar ziyareti sonrasında gördüğü manzara karşısında “Halkımız bunu hak etmiyor. Vatandaşlarımız pazar bittikten sonra artıkları toplamayı hak etmiyor” dedi.

haberimizvar.net- Partililerle birlikte pazar ziyaretine çıkan Ömer Uçan, hem pazarcı esnafının sorunlarını dinledi hem de vatandaşlarla sohbet edip tezgahtaki fiyatları sordu. “Kime dokunsam dert küpü” diyen Uçan, “Bugüne kadar siyasetçi olarak değil halktan birisi olarak pazarcı esnafımızı ziyaret edip onlarla aynı çayı içiyorduk. Bugün siyasetçi olarak yine halkımızın içindeyiz.  Yüzde 85.51’lik enflasyon aslında her şeyi anlatıyor. Çarşı pazar adeta yanıyor. Vatandaşların cebindeki para ihtiyaçların alınmasına yetmiyor” dedi. BİR DOKUNUYOR BİN AH İŞİTİYORUZ Cebindeki paranın enflasyon karşısında adeta eriyen maaşların alışverişe yetmemesi nedeniyle vatandaşların akşam saatlerinde ya çürük de olsa ucuza alma ya da atılanları toplama derdine düştüğüne işaret eden Ömer Uçan, “Bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Siyasi kimliğimizi açıklamadan vatandaşlarımız ile sohbet ettiğimizde görüyoruz ki Türkiye uçuruma son gaz gidiyor. Her an uçurumdan aşağıya uçabiliriz” ifadelerini kullandı. TARIMDA GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞMELİ Vatandaş gibi pazarcı esnafının da dertli olduğuna değinen  Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Uçan, “Ne yazık ki pazarcı esnafımız da sattığını yerine koyamıyor. Üretimdeki maliyetlerin yüksek oluşu nedeni ile üretici de ne yapacağını şaşırmış durumda. Tarımda girdilerin fiyatlarının düşmediği sürece de pazar arabaları boş olarak evlere dönmeye devam edecek gibi görünüyor” açıklamasında bulundu. UTANMASI GEREKENLER BELLİ Pazarlarda vatandaşların artıkları toplarken utandığının altını çizen Ömer Uçan, “Asıl utanması gerekenler vatandaşı bu hale getirenlerdir. Enflasyonu engelleyemeyen iktidar bol keseden atıp tutacağına çarşıya pazara inmeli ve vatandaşın içerisinde olduğu durumu görmeli. Üç maymunu oynamakla sorunlar gerekten yok olmuyor. Sorunlar olduğu gibi duruyor ve hatta katlanarak büyüyor. Bizler daha söze başlamadan vatandaşlarımız artık değişimin zamanının geldiğini söylüyor” şeklinde konuştu.
Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Uçan, pazar ziyareti sonrasında gördüğü manzara karşısında “Halkımız bunu hak etmiyor. Vatandaşlarımız pazar bittikten sonra artıkları toplamayı hak etmiyor” dedi.

haberimizvar.net- Partililerle birlikte pazar ziyaretine çıkan Ömer Uçan, hem pazarcı esnafının sorunlarını dinledi hem de vatandaşlarla sohbet edip tezgahtaki fiyatları sordu. “Kime dokunsam dert küpü” diyen Uçan, “Bugüne kadar siyasetçi olarak değil halktan birisi olarak pazarcı esnafımızı ziyaret edip onlarla aynı çayı içiyorduk. Bugün siyasetçi olarak yine halkımızın içindeyiz.  Yüzde 85.51’lik enflasyon aslında her şeyi anlatıyor. Çarşı pazar adeta yanıyor. Vatandaşların cebindeki para ihtiyaçların alınmasına yetmiyor” dedi.

BİR DOKUNUYOR BİN AH İŞİTİYORUZ

Cebindeki paranın enflasyon karşısında adeta eriyen maaşların alışverişe yetmemesi nedeniyle vatandaşların akşam saatlerinde ya çürük de olsa ucuza alma ya da atılanları toplama derdine düştüğüne işaret eden Ömer Uçan, “Bir dokunuyoruz bin ah işitiyoruz. Siyasi kimliğimizi açıklamadan vatandaşlarımız ile sohbet ettiğimizde görüyoruz ki Türkiye uçuruma son gaz gidiyor. Her an uçurumdan aşağıya uçabiliriz” ifadelerini kullandı.

TARIMDA GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞMELİ

Vatandaş gibi pazarcı esnafının da dertli olduğuna değinen  Gelecek Partisi Antalya İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanı Ömer Uçan, “Ne yazık ki pazarcı esnafımız da sattığını yerine koyamıyor. Üretimdeki maliyetlerin yüksek oluşu nedeni ile üretici de ne yapacağını şaşırmış durumda. Tarımda girdilerin fiyatlarının düşmediği sürece de pazar arabaları boş olarak evlere dönmeye devam edecek gibi görünüyor” açıklamasında bulundu.

UTANMASI GEREKENLER BELLİ

Pazarlarda vatandaşların artıkları toplarken utandığının altını çizen Ömer Uçan, “Asıl utanması gerekenler vatandaşı bu hale getirenlerdir. Enflasyonu engelleyemeyen iktidar bol keseden atıp tutacağına çarşıya pazara inmeli ve vatandaşın içerisinde olduğu durumu görmeli. Üç maymunu oynamakla sorunlar gerekten yok olmuyor. Sorunlar olduğu gibi duruyor ve hatta katlanarak büyüyor. Bizler daha söze başlamadan vatandaşlarımız artık değişimin zamanının geldiğini söylüyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.