İçişleri Bakanlığı, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a para cezası verdi

GÜNDEM 03.10.2020 - 11:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İçişleri Bakanlığı, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a para cezası verdi

İçişleri Bakanlığı, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Genel Müdür İbrahim Altan’a “Görevi kötüye kullandıkları” gerekçesiyle para cezası verdi.

haberimizvar.net-Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Kızılay İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın açtığı soruşturma sonucunda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’a “Görevi kötüye kullanma” gerekesiyle para cezası kesildi. Soruşturma sonucunda Kerem Kınık’a 344 bin lira, İbrahim Altan’a ise 70 bin lira ceza verildi. bu kez de Genel Başkan Kerem Kınık ile Deniz Feneri Derneği'nden transfer edilen Genel Müdür İbrahim Altan'a kesilen cezalarla yeniden gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı'nca yapılan soruşturma sonucu Kınık ve Altan'a yardım ve bağışlar konusunda, “Güveni kötüye kullanma” gerekçesiyle para cezası verildi. İTİRAZ ŞERHİ DÜŞTÜLER   Kızılay'da son dönemde yaşanan skandal iddialarla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca soruşturma açılmıştı. Soruşturma sonucu, Kınık'a iki ayrı konuda toplam 344 bin lira, Altan'a ise 70 bin lira ceza verildi. Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Deniz Feneri davasından da 2.5 yıl hapse mahkûm olmuştu. Her iki isim, ödedikleri cezaya, “itiraz şerhi” düştü.  
İçişleri Bakanlığı, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Genel Müdür İbrahim Altan’a “Görevi kötüye kullandıkları” gerekçesiyle para cezası verdi.

haberimizvar.net-Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Kızılay İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın açtığı soruşturma sonucunda Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan’a “Görevi kötüye kullanma” gerekesiyle para cezası kesildi. Soruşturma sonucunda Kerem Kınık’a 344 bin lira, İbrahim Altan’a ise 70 bin lira ceza verildi.

bu kez de Genel Başkan Kerem Kınık ile Deniz Feneri Derneği'nden transfer edilen Genel Müdür İbrahim Altan'a kesilen cezalarla yeniden gündeme geldi.

İçişleri Bakanlığı'nca yapılan soruşturma sonucu Kınık ve Altan'a yardım ve bağışlar konusunda, “Güveni kötüye kullanma” gerekçesiyle para cezası verildi.

İTİRAZ ŞERHİ DÜŞTÜLER

 

Kızılay'da son dönemde yaşanan skandal iddialarla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'nca soruşturma açılmıştı.

Soruşturma sonucu, Kınık'a iki ayrı konuda toplam 344 bin lira, Altan'a ise 70 bin lira ceza verildi.

Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Deniz Feneri davasından da 2.5 yıl hapse mahkûm olmuştu. Her iki isim, ödedikleri cezaya, “itiraz şerhi” düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.