İl Sağlık'ta görev değişimi

SAĞLIK 17.01.2024 - 09:49, Güncelleme: 17.01.2024 - 14:01
 

İl Sağlık'ta görev değişimi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü koltuğunda değişim oldu. Görevden alınan Doç. Dr. Oğuz Karahan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevine dönerken, yerine Mamak Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Evren Ekingen atandı.

 haberimizvar.net- Karahan’ın kadrosunun bulunduğu Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geri döneceği öğrenildi.   YENİ ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ EVREN EKİNGEN KİMDİR? 13.10.1980 tarihinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Batman’da tamamladı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun oldu. 2005-2008 yılları arasında Batman Beşiri İlçe  Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim/sorumlu tabip ve sağlık grup başkanı olarak görev yaptı. 2008 Yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı kazanarak Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda Dr. Araştırma Görevlisi ünvanını aldı. 2013-2015 yılları arasında Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Batman’da Batman Bölge Hastanesi’nde 4,5 yıl başhekim yardımcısı olarak görev yaptı. Sağlık Bakanlığı Pandemi Saha Koordinasyonu’nda görev aldı. Haziran 2021-Mayıs 2023 yılları arasında Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptı. Mayıs 2023 yılından itibaren Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası.
Antalya İl Sağlık Müdürlüğü koltuğunda değişim oldu. Görevden alınan Doç. Dr. Oğuz Karahan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevine dönerken, yerine Mamak Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Evren Ekingen atandı.

 haberimizvar.net- Karahan’ın kadrosunun bulunduğu Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geri döneceği öğrenildi.

 

YENİ ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ EVREN EKİNGEN KİMDİR?

13.10.1980 tarihinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini Batman’da tamamladı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun oldu. 2005-2008 yılları arasında Batman Beşiri İlçe  Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim/sorumlu tabip ve sağlık grup başkanı olarak görev yaptı. 2008 Yılında Tıpta Uzmanlık Sınavı’nı kazanarak Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda Dr. Araştırma Görevlisi ünvanını aldı. 2013-2015 yılları arasında Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Batman’da Batman Bölge Hastanesi’nde 4,5 yıl başhekim yardımcısı olarak görev yaptı. Sağlık Bakanlığı Pandemi Saha Koordinasyonu’nda görev aldı. Haziran 2021-Mayıs 2023 yılları arasında Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yaptı. Mayıs 2023 yılından itibaren Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.