Telsizcilerin acı günü

GÜNDEM 25.01.2020 - 13:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Telsizcilerin acı günü

Antalya'daki Acil Afet Haberleşme İstasyonu'nun gönüllü telsiz operatörü 73 yaşındaki Mehmet Gayyur, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü, telsiz camiasını üzüntüye boğdu.

'Acil Afet Afetleşme İstasyonu'nu çalıştıran Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi'nin üyesi olan lisanslı telsiz operatörü Mehmet Gayyur, iki ay önce rahatsızlandı, kolon kanseri teşhisi kondu. Tedavisi evinde süren Gayyur, yakınları tarafından sabah hastaneye kontrole götürülmek üzere uyandırılmak istendi. Hareketsiz olduğu görülen Gayyur için ambulans çağrıldı, hastaneye taşındı, yaşamını yitirdiği anlaşıldı. TELSİZİ TABUTUN BAŞINA KONDU Yaşamını bekar sürdüren, evinin bir odasında oluşturduğu telsiz istasyonuyla da doğal afet olaylarında kesintisiz haberleşme desteği veren Mehmet Gayyur'un çok sevdiği el telsizi de tabutunun başına kondu. Mehmet Gayyur, yakınlarının ve 'acil afet haberleşme' camiasındaki arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Antalya'daki Acil Afet Haberleşme İstasyonu'nun gönüllü telsiz operatörü 73 yaşındaki Mehmet Gayyur, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü, telsiz camiasını üzüntüye boğdu.

'Acil Afet Afetleşme İstasyonu'nu çalıştıran Türkiye Radyo (Telsiz) Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Antalya Şubesi'nin üyesi olan lisanslı telsiz operatörü Mehmet Gayyur, iki ay önce rahatsızlandı, kolon kanseri teşhisi kondu. Tedavisi evinde süren Gayyur, yakınları tarafından sabah hastaneye kontrole götürülmek üzere uyandırılmak istendi. Hareketsiz olduğu görülen Gayyur için ambulans çağrıldı, hastaneye taşındı, yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

TELSİZİ TABUTUN BAŞINA KONDU

Yaşamını bekar sürdüren, evinin bir odasında oluşturduğu telsiz istasyonuyla da doğal afet olaylarında kesintisiz haberleşme desteği veren Mehmet Gayyur'un çok sevdiği el telsizi de tabutunun başına kondu.

Mehmet Gayyur, yakınlarının ve 'acil afet haberleşme' camiasındaki arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.