5 gündür karantinadayız!

GÜNDEM 16.03.2020 - 17:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

5 gündür karantinadayız!

‘Çok Gezenti’ isimli gezi programının sunucusu Burak Akkul, koronavirüs şüphesiyle eşiyle birlikte 5 gündür karantinada olduklarını ve tedavi gördüklerini açıkladı. Test sonuçlarının söylenmediğini belirten Akkul, Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaptı.

haberimizvar.net- Teve 2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan ‘Çok Gezenti’ isimli gezi programını sunan Burak Akkul ve eşi Seda Akkul yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Koronavirüs testinin yapıldığını ancak sonucu öğrenemediklerini söyleyen Akkul, takipçilerinden destek istedi. ‘ÇOK ACI ÇEKİYORUZ’ Akkul şunları söyledi: “Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de... 5 gün oldu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif öyle tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu, eşime de, bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız... Bakanlıklara çok rica ediyorum bize bu sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz”…  
‘Çok Gezenti’ isimli gezi programının sunucusu Burak Akkul, koronavirüs şüphesiyle eşiyle birlikte 5 gündür karantinada olduklarını ve tedavi gördüklerini açıkladı. Test sonuçlarının söylenmediğini belirten Akkul, Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaptı.

haberimizvar.net- Teve 2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan ‘Çok Gezenti’ isimli gezi programını sunan Burak Akkul ve eşi Seda Akkul yeni tip koronavirüs (Kovid-19) şüphesiyle İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Koronavirüs testinin yapıldığını ancak sonucu öğrenemediklerini söyleyen Akkul, takipçilerinden destek istedi.

‘ÇOK ACI ÇEKİYORUZ’

Akkul şunları söyledi: “Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de... 5 gün oldu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif öyle tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu, eşime de, bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız... Bakanlıklara çok rica ediyorum bize bu sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz”…  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.