3 milyona çağrı yaptı!

GÜNDEM 30.03.2020 - 19:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

3 milyona çağrı yaptı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, salgın nedeniyle çalışmayan işçi, esnaf ve sanatkarlar için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından ‘3 milyon Antayamız tek yürek’ çağrısında bulundu. Yardımlaşma platformu oluşturduklarını duyuran Böcek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  “Gün dayanışma günüdür… Antalyamızda onbinlerce insanımız salgın nedeniyle gelirsiz ve işsiz kaldı. Zor günleri el ele, gönül gönüle aşmak için belediyemiz öncülüğünde yardımlaşma platformu oluşturuyoruz. İşçileri, esnafı, sanatkarlarımızı yalnız bırakmayacağız. #BizBirlikteGüçlüyüz” İşte Başkan Böcek’in çağrısı:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, salgın nedeniyle çalışmayan işçi, esnaf ve sanatkarlar için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından ‘3 milyon Antayamız tek yürek’ çağrısında bulundu. Yardımlaşma platformu oluşturduklarını duyuran Böcek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  “Gün dayanışma günüdür… Antalyamızda onbinlerce insanımız salgın nedeniyle gelirsiz ve işsiz kaldı. Zor günleri el ele, gönül gönüle aşmak için belediyemiz öncülüğünde yardımlaşma platformu oluşturuyoruz. İşçileri, esnafı, sanatkarlarımızı yalnız bırakmayacağız. #BizBirlikteGüçlüyüz”

İşte Başkan Böcek’in çağrısı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.