2 saatte pazar kurdular

GÜNDEM 11.04.2020 - 16:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

2 saatte pazar kurdular

Antalya'da sokağa çıkma yasağının ardından Kepez’de kaldırım üzerine gece pazarı kuruldu. Sebze ve meyve satılan pazara vatandaşlar akın etti. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pazarın görüntülerini “Kepez’de gece pazarı!” diye sosyal medya hesabından paylaştı.

30 büyükşehir ve Zonguldak'a 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirilmesinin hemen ardından Antalya'da vatandaşlar fırın ve marketlere akın etti. Cadde ve sokaklarda araç trafiği yaşanırken, özellikle market ve fırınların önünde uzun kuyruklar oluştu. Kepez ilçesinde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise görenleri şaşırttı. Kuzeyyaka ve Teomanpaşa Mahallesi'nde çekildiği belirtilen görüntülerde, bir kaldırım üzerine gece pazarı kuruldu. Vatandaşlar, sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılamak için pazara akın etti. Esnafın satıştan oldukça memnun olduğu gözlenirken, pazarda yoğunluk dikkat çekti. BAYAR DUYURDU CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından pazar yerinin video görüntülerini paylaştı. Başkan Bayar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “ Kepez’de gece pazarı! Yönetemediğiniz krizin, yarattığınız kaosun sonucu eserinizle övünün! Bu akşamdan sonra tüm hastaların sorumlusu sizsiniz!” HABER MERKEZİ
Antalya'da sokağa çıkma yasağının ardından Kepez’de kaldırım üzerine gece pazarı kuruldu. Sebze ve meyve satılan pazara vatandaşlar akın etti. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, pazarın görüntülerini “Kepez’de gece pazarı!” diye sosyal medya hesabından paylaştı.

30 büyükşehir ve Zonguldak'a 2 günlük sokağa çıkma yasağı getirilmesinin hemen ardından Antalya'da vatandaşlar fırın ve marketlere akın etti. Cadde ve sokaklarda araç trafiği yaşanırken, özellikle market ve fırınların önünde uzun kuyruklar oluştu. Kepez ilçesinde çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir görüntü ise görenleri şaşırttı. Kuzeyyaka ve Teomanpaşa Mahallesi'nde çekildiği belirtilen görüntülerde, bir kaldırım üzerine gece pazarı kuruldu. Vatandaşlar, sebze ve meyve ihtiyaçlarını karşılamak için pazara akın etti. Esnafın satıştan oldukça memnun olduğu gözlenirken, pazarda yoğunluk dikkat çekti.

BAYAR DUYURDU

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından pazar yerinin video görüntülerini paylaştı. Başkan Bayar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“ Kepez’de gece pazarı!

Yönetemediğiniz krizin, yarattığınız kaosun sonucu eserinizle övünün! Bu akşamdan sonra tüm hastaların sorumlusu sizsiniz!” HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.