Tarım arazisinde yangın

YEREL 19.05.2020 - 17:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tarım arazisinde yangın

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ada çayı ve keçiboynuzu ekili tarım arazisinde çıkan yangında 5 dekar zarar gördü.

haberimizvar.net-Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi Değirmenözü mevkiinde meydana geldi. Yurdagül Kılınç'a ait olduğu öğrenilen tarlada, henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, sıcak havanın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, Gazipaşa Orman Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında içinde ada çayı ve keçiboynuzu olan 5 dekar alan zarar gördü. Yangın ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. 
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde ada çayı ve keçiboynuzu ekili tarım arazisinde çıkan yangında 5 dekar zarar gördü.

haberimizvar.net-Yangın, dün saat 15.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi Değirmenözü mevkiinde meydana geldi. Yurdagül Kılınç'a ait olduğu öğrenilen tarlada, henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın, sıcak havanın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, Gazipaşa Orman Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.


Yangında içinde ada çayı ve keçiboynuzu olan 5 dekar alan zarar gördü. Yangın ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.