Korkuteli'de sessiz bayram

YEREL 24.05.2020 - 17:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Korkuteli'de sessiz bayram

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı sessiz kutlandı. Geçen bayramlarda tüm halkın toplanıp bayramlaştığı meydanlar bu bayram boş kaldı.

haberimizvar.net-Tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağına Korkuteli'de vatandaşlar uydu. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin değişik bölgelerindeki uygulama noktalarında denetim yaptı. Özel izinle görev yapanlar dışında sokaklarda kimsenin olmadığı gözlendi. İlçede sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramın birinci günü sessizlik içinde geçti. Her yıl gelenek olan Korkuteli protokol bayramlaşması bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında ilk defa gerçekleşmedi. Fırıncılar sokaklarda ekmek satarken, Büyükşehir Belediyesi temizlik personelleri sokaklarda temizlik yaptı. Unlu mamuller ve tatlıcılar da paket servis yaptı. 
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı sessiz kutlandı. Geçen bayramlarda tüm halkın toplanıp bayramlaştığı meydanlar bu bayram boş kaldı.

haberimizvar.net-Tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağına Korkuteli'de vatandaşlar uydu. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçenin değişik bölgelerindeki uygulama noktalarında denetim yaptı. Özel izinle görev yapanlar dışında sokaklarda kimsenin olmadığı gözlendi. İlçede sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramın birinci günü sessizlik içinde geçti. Her yıl gelenek olan Korkuteli protokol bayramlaşması bu yıl Covid-19 tedbirleri kapsamında ilk defa gerçekleşmedi.


Fırıncılar sokaklarda ekmek satarken, Büyükşehir Belediyesi temizlik personelleri sokaklarda temizlik yaptı. Unlu mamuller ve tatlıcılar da paket servis yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.