YALAN SÖYLEDİ İYİ Parti devreye girdi!

GÜNDEM 31.05.2020 - 16:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

YALAN SÖYLEDİ İYİ Parti devreye girdi!

CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medya üzerinden ağır bir dille eleştirmesiyle www.haberimizvar.net’te haber olan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer, görevden alınmasına karşın partililerine ‘görevimin başındayım’ açıklaması yapması il yönetimini çileden çıkardı. İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı bu kez Ecer’in görevinden alınması ve ihraç istemiyle disipline sevk ettiği resmi yazının sayı numarasını ve tarihini açıkladı.

 haberimizvar.net-Millet İttifakı’nın ortağı CHP’yi eleştirerek gündem oluşturmaya çalışan Selda Ecer, İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından görevden alınmasına rağmen, görevinin başında olduğunu yazdığı GSM mesajlarıyla partilileri yanıltmaya çalıştı. Bunun üzerine İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, Selda Ecer’i 2020-188 sayılı yazı ile 24/B maddesine göre görevden alıp, partiden ihraç istemiyle disipline sevk ettiğini resmi dille açıkladı. İŞTE O MESAJLAR Ecer’in İYİ Parti Teşkilatlarının whatsapp gruplarına ve partililere özel attığı mesajlarda şu bilgiler yer aldı: “Saygıdeğer İYİ Parti üyelerimiz ve dava arkadaşlarım. Hakkımda, görevinden alındı, partiden kesin ihraç edildi diye asılsız ve mesnetsiz haber yapılıyor ve bazı sosyal medya hesaplarında maksatlı bir biçimde yayılıyor. Parti tüzüğümüz çerçevesinde ve parti içi organlarımız tarafından kendi sosyal medya hesabımdan yayınladığım yazım hakkında genel merkezimiz ve Antalya İl Başkanlığımızın tarafıma ilettikleri yazılı veya sözlü bir resmi bilgilendirme olmamıştır. Sadece ve sadece yerel bazda kişilerin okuduğunu anlama ve yorumlama noktasında bilinçsiz veya kasıtlı olarak çarpıtılarak yalan ve yanlış ithamlarda, suçlamalarda bulunarak, iftira atarak internet üzerinden sosyal hesaplarından yaptıkları asılsız haberleri yayıyorlar. Lakin; İYİ Parti'nin onurlu bir üyesi olarak, Antalya İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, ilin en yetkili organında üç dönem liyakatle ve sadakatle görev alan, görevi halâ devam eden bir dava arkadaşınız olarak partimizin kuruluş amacı ve ilkeleri ışığında mücadelemizin esasını teşkil eden, partimizin Liderimiz Sayın Meral Akşener önderliğinde tek başına iktidara gelmesini istemem ve arzu etmemden ve bunu kişisel ifade özgürlüğü çerçevesinde nezaket kuralları çerçevesinde dile getirmemden, düşüncelerimi paylaşmamdan daha doğal ne olabilir? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum.  Demek ki bazı dostlarımız bunu arzulamıyor. Saygılar sunarım.”  İLGİLİ HABERLER :  
CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medya üzerinden ağır bir dille eleştirmesiyle www.haberimizvar.net’te haber olan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Selda Ecer, görevden alınmasına karşın partililerine ‘görevimin başındayım’ açıklaması yapması il yönetimini çileden çıkardı. İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı bu kez Ecer’in görevinden alınması ve ihraç istemiyle disipline sevk ettiği resmi yazının sayı numarasını ve tarihini açıkladı.

 haberimizvar.net-Millet İttifakı’nın ortağı CHP’yi eleştirerek gündem oluşturmaya çalışan Selda Ecer, İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından görevden alınmasına rağmen, görevinin başında olduğunu yazdığı GSM mesajlarıyla partilileri yanıltmaya çalıştı. Bunun üzerine İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı, Selda Ecer’i 2020-188 sayılı yazı ile 24/B maddesine göre görevden alıp, partiden ihraç istemiyle disipline sevk ettiğini resmi dille açıkladı.

İŞTE O MESAJLAR

Ecer’in İYİ Parti Teşkilatlarının whatsapp gruplarına ve partililere özel attığı mesajlarda şu bilgiler yer aldı: “Saygıdeğer İYİ Parti üyelerimiz ve dava arkadaşlarım. Hakkımda, görevinden alındı, partiden kesin ihraç edildi diye asılsız ve mesnetsiz haber yapılıyor ve bazı sosyal medya hesaplarında maksatlı bir biçimde yayılıyor. Parti tüzüğümüz çerçevesinde ve parti içi organlarımız tarafından kendi sosyal medya hesabımdan yayınladığım yazım hakkında genel merkezimiz ve Antalya İl Başkanlığımızın tarafıma ilettikleri yazılı veya sözlü bir resmi bilgilendirme olmamıştır. Sadece ve sadece yerel bazda kişilerin okuduğunu anlama ve yorumlama noktasında bilinçsiz veya kasıtlı olarak çarpıtılarak yalan ve yanlış ithamlarda, suçlamalarda bulunarak, iftira atarak internet üzerinden sosyal hesaplarından yaptıkları asılsız haberleri yayıyorlar. Lakin; İYİ Parti'nin onurlu bir üyesi olarak, Antalya İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten, ilin en yetkili organında üç dönem liyakatle ve sadakatle görev alan, görevi halâ devam eden bir dava arkadaşınız olarak partimizin kuruluş amacı ve ilkeleri ışığında mücadelemizin esasını teşkil eden, partimizin Liderimiz Sayın Meral Akşener önderliğinde tek başına iktidara gelmesini istemem ve arzu etmemden ve bunu kişisel ifade özgürlüğü çerçevesinde nezaket kuralları çerçevesinde dile getirmemden, düşüncelerimi paylaşmamdan daha doğal ne olabilir? Bunu anlamakta zorluk çekiyorum.  Demek ki bazı dostlarımız bunu arzulamıyor. Saygılar sunarım.” 


İLGİLİ HABERLER :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.