TÜM-BEL-SEN’den tepki

GÜNDEM 15.06.2020 - 14:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TÜM-BEL-SEN’den tepki

Muratpaşa Belediyesi’nin Sayıştay raporlarını gerekçe göstererek memur ve sözleşmeli personelin 6 yıldır uygulanan sözleşmesinde ‘kısmi fesh’e gitmesi tepkiye yolaçtı.

haberimizvar.net-TÜM-BEL-SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Muratpaşa Belediyesi fuaye alanında konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, belediye yönetimini eleştirdi. Karakurt, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın, TÜM-BEL-SEN ile imzaladığı ve  altı yıldır ‘sahiplendiği’, ‘savunduğu’ ve ‘uyguladığı’   ‘Türkiye’nin en iyi ‘toplu sözleşmesi’ni Sayıştay Raporu’nu gerekçe göstererek tek taraflı feshetmesine inanmak istemediklerini söyledi.   UYSAL’A ‘KARARDAN DÖN’ ÇAĞRISI Açıklamada,  “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mevcut sözleşmeyi TEK taraflı olarak fes etmekle; memur ve sözleşmeli  435 emekçinin ekmeğini küçültmüş oldu” diyen TÜM-BEL.SEN Antalya Şube Başkanı Karakurt, “Yaklaşık 10 yıldır TÜM-BEL.SEN ile imzalanan mevcut sözleşmeden elde ettiği hak ve ödemelerle yaşamını sürdüren ve buna göre gelecek hesabını yapan 435 arkadaşımız mağdur edilmiştir. Memur ve sözleşmeli arkadaşlarım büyük bir şok içindeler. Hala, böyle bir sözleşmenin fes edilmesine inanmak istemiyorlar. Bizler de buna inanmak istemiyoruz. Sayın Uysal’a bu karardan dönmesi için çağrıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.       
Muratpaşa Belediyesi’nin Sayıştay raporlarını gerekçe göstererek memur ve sözleşmeli personelin 6 yıldır uygulanan sözleşmesinde ‘kısmi fesh’e gitmesi tepkiye yolaçtı.

haberimizvar.net-TÜM-BEL-SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Muratpaşa Belediyesi fuaye alanında konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, belediye yönetimini eleştirdi. Karakurt, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın, TÜM-BEL-SEN ile imzaladığı ve  altı yıldır ‘sahiplendiği’, ‘savunduğu’ ve ‘uyguladığı’   ‘Türkiye’nin en iyi ‘toplu sözleşmesi’ni Sayıştay Raporu’nu gerekçe göstererek tek taraflı feshetmesine inanmak istemediklerini söyledi.

 

UYSAL’A ‘KARARDAN DÖN’ ÇAĞRISI

Açıklamada,  “Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mevcut sözleşmeyi TEK taraflı olarak fes etmekle; memur ve sözleşmeli  435 emekçinin ekmeğini küçültmüş oldu” diyen TÜM-BEL.SEN Antalya Şube Başkanı Karakurt, “Yaklaşık 10 yıldır TÜM-BEL.SEN ile imzalanan mevcut sözleşmeden elde ettiği hak ve ödemelerle yaşamını sürdüren ve buna göre gelecek hesabını yapan 435 arkadaşımız mağdur edilmiştir. Memur ve sözleşmeli arkadaşlarım büyük bir şok içindeler. Hala, böyle bir sözleşmenin fes edilmesine inanmak istemiyorlar. Bizler de buna inanmak istemiyoruz. Sayın Uysal’a bu karardan dönmesi için çağrıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.