19 gün dayanabildi !

GÜNDEM 18.07.2020 - 13:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

19 gün dayanabildi !

Antalya'nın Demre ilçesinde 19 gün önce portakal toplamak için çıktığı 'üç ayak' denilen aygıttan düşerek, beyin kanaması geçiren Şakir Özmen (67) tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

haaberiizvar.net-Demre'nin renkli kişiliklerinden biri olan ve ilçede seracılık yapan Şakir Özmen, Alakent Mahallesi'ndeki bahçesinde 19 gün önce portakal toplamak için 'üç ayak' denilen demir aygıta çıktı. Üç ayağın bir anda devrilmesiyle yere düşen, ardından ayağa kalkarak çalışmaya devam eden Şakir Özmen, bir süre sonra aniden yere yığıldı. Eşi ve iş ortağı tarafından çağrılan sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özmen'i Demre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Özmen, Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.   AMELİYAT SONRASI FENALAŞTI Burada ameliyat edilen ve bir süre yoğun bakımda yatan Özmen, normal servise çıkarıldı. Ancak bir gün sonra fenalaşan Özmen, yeniden ameliyata alındı. İkinci ameliyat sonrası Özmen yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Evli ve üç babası olan Şakir Özmen, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu, belediye meclisi üyelerinin katıldığı cenaze namazının ardından Demre ilçe merkezindeki Alakent Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Antalya'nın Demre ilçesinde 19 gün önce portakal toplamak için çıktığı 'üç ayak' denilen aygıttan düşerek, beyin kanaması geçiren Şakir Özmen (67) tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

haaberiizvar.net-Demre'nin renkli kişiliklerinden biri olan ve ilçede seracılık yapan Şakir Özmen, Alakent Mahallesi'ndeki bahçesinde 19 gün önce portakal toplamak için 'üç ayak' denilen demir aygıta çıktı. Üç ayağın bir anda devrilmesiyle yere düşen, ardından ayağa kalkarak çalışmaya devam eden Şakir Özmen, bir süre sonra aniden yere yığıldı. Eşi ve iş ortağı tarafından çağrılan sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özmen'i Demre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Özmen, Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

AMELİYAT SONRASI FENALAŞTI

Burada ameliyat edilen ve bir süre yoğun bakımda yatan Özmen, normal servise çıkarıldı. Ancak bir gün sonra fenalaşan Özmen, yeniden ameliyata alındı. İkinci ameliyat sonrası Özmen yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Evli ve üç babası olan Şakir Özmen, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu, belediye meclisi üyelerinin katıldığı cenaze namazının ardından Demre ilçe merkezindeki Alakent Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.