İki yaşındayız

GÜNDEM 05.08.2020 - 14:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İki yaşındayız

Gazeteci Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol öncülüğünde kurulan haberimizvar.net iki yaşına girdi. Yayına başladığı günden itibaren dijital medyada öncü olan haberimizvar.net, özel haberleriyle de ülke gündeminde sık sık yer aldı.

haberimizvar.net- 5 Ağustos 2019 tarihinde Tahılpazarı Mahallesi 453 Sokak No 2 Kat 3 Daire 17’de oluşturulan ofiste geniş kadrosuyla yayın hayatına başlayan haber sitesi www.haberimizvar.net bugün 2 yaşına girdi. Deneyimli gazeteciler Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol öncülüğünde kurulan, Yunus Erdoğan, Dilara Açikyıldiz ve geniş yazar kadrosuyla yayın hayatına devam eden haberimizvar.net başta Antalya olmak üzere İstanbul, İzmir, Ankara dahilinde 81 ilden geniş okuyucu kitlesine ulaştı.   GÜNLÜK ORTALAMA 60 BİN TIKLANMA Bugün günlük ortalama 60 bin tıklanma oranında okuyucusunun güvenine ulaşan www.haberimizvar.net FETÖ’yle, yolsuzluklarla mücadelede bir çok önemli haberin ülke gündemine taşınmasını sağladı. Okuyucusundan aldığı güvenle yoluna devam eden haberimizvar.net Antalya merkezinden çıkan ulusal ve uluslararası habercilikte var olarak dünya genelinde en fazla takip edilen 2 bininci haber sitesi olarak başarılara imza atmaya devam ediyor.   HALKIN VE SİYASETİN UĞRAK YERİ Özel haberleriyle gündem oluşturan ve bir çok yerel haberi ulusala taşıyan haberimizvar.net, henüz birinci yılını tamamlamasına rağmen halkın ve siyasetçilerin önemli bir haber kaynağı olmayı başardı. Yerelden genele ulaştırdığı haberlerin yanısıra, aktardığı ulusal ve uluslararası haberler ile de internet haberciliğinde kendisine önemli bir yer edinen haberimizvar.net, ikinci yaşına da aynı şevkle girdi.  
Gazeteci Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol öncülüğünde kurulan haberimizvar.net iki yaşına girdi. Yayına başladığı günden itibaren dijital medyada öncü olan haberimizvar.net, özel haberleriyle de ülke gündeminde sık sık yer aldı.

haberimizvar.net- 5 Ağustos 2019 tarihinde Tahılpazarı Mahallesi 453 Sokak No 2 Kat 3 Daire 17’de oluşturulan ofiste geniş kadrosuyla yayın hayatına başlayan haber sitesi www.haberimizvar.net bugün 2 yaşına girdi. Deneyimli gazeteciler Ebru Küçükaydın ve İdris Özyol öncülüğünde kurulan, Yunus Erdoğan, Dilara Açikyıldiz ve geniş yazar kadrosuyla yayın hayatına devam eden haberimizvar.net başta Antalya olmak üzere İstanbul, İzmir, Ankara dahilinde 81 ilden geniş okuyucu kitlesine ulaştı.

 

GÜNLÜK ORTALAMA 60 BİN TIKLANMA

Bugün günlük ortalama 60 bin tıklanma oranında okuyucusunun güvenine ulaşan www.haberimizvar.net FETÖ’yle, yolsuzluklarla mücadelede bir çok önemli haberin ülke gündemine taşınmasını sağladı. Okuyucusundan aldığı güvenle yoluna devam eden haberimizvar.net Antalya merkezinden çıkan ulusal ve uluslararası habercilikte var olarak dünya genelinde en fazla takip edilen 2 bininci haber sitesi olarak başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

HALKIN VE SİYASETİN UĞRAK YERİ

Özel haberleriyle gündem oluşturan ve bir çok yerel haberi ulusala taşıyan haberimizvar.net, henüz birinci yılını tamamlamasına rağmen halkın ve siyasetçilerin önemli bir haber kaynağı olmayı başardı. Yerelden genele ulaştırdığı haberlerin yanısıra, aktardığı ulusal ve uluslararası haberler ile de internet haberciliğinde kendisine önemli bir yer edinen haberimizvar.net, ikinci yaşına da aynı şevkle girdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.