Birileri parti suçu işliyor !

GÜNDEM 10.08.2020 - 15:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Birileri parti suçu işliyor !

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olan Nihat Kavşut, genel merkez ısrarla “Adayımız yok” demesine rağmen bazı adayların teşkilatlara, “Ben genel merkezin adayıyım” diye baskı yaptığını öne sürdü. Kavşut, “Bu kişiler hakkında disiplin soruşturması isteyeceğim” dedi.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu ve bu nedenle yürüttüğü il başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Nihat Kavşut, haberimizvarnet’e konuştu.  Adaylığını ilan ettikten kısa bir süre sonra adaylıktan çekildiği söylentilerinin yayılmasıyla birlikte Kavşut sosyal medya hesabından tepkisini, “Sabah biri aradı, "Adnan Kaya'nın lehine çekilmişsin" dedi... Öğlen biri aradı, "Mehmet Başaran'ın lehine çekilmişsin" dedi… Akşam biri aradı, "İlhami Okudan'ın lehine çekilmişsin" dedi... Hiçbir adayın lehine yarıştan çekilmeyeceğim... Sayın Meral Aşener'den ve Sayın Koray Aydın'dan randevu talep ettim... Genel Başkanım bir adayı desteklediğini beyan ederse adaylıktan çekilirim... Algı operasyonları ile insanları manipüle etmenize gerek yok... Siyaset bir bayrak yarışıdır” sözleriyle göstermişti.   ‘SONUNA KADAR ADAYIM’ Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde 1 Eylül’de yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olacağını belirten Nihat Kavşut, hem hakkında çıkarılan söylentileri hem de kongre sürecini değerlendirdi. Şu sıralar Antalya’nın doğu ilçelerini dolaşan Kavşut, genel başkandan randevu istediğini belirterek, “Söylentiler can sıkıcı. Genel başkanımla, genel başkan yardımcılarımla görüşeceğim. Eğer bana, “Biz seninle çalışmak istemiyoruz, bizim adayımız şu” derlerse o an itibarıyla adaylıktan çekilirim. Aksi halde sonuna kadar adayım” dedi. Bazı adayların parti suçu işlediğini de savunan Kavşut şöyle devam etti:   ‘PARTİDEN İHRAÇ EDİLSİN’ “Genel merkez ısrarla ‘bizim adayımız yok’ diyor ama bazı arkadaşların teşkilatlar nezdinde ‘genel merkezin adayı’ diye ciddi derecede propagandası yapılıyor. Ben Sayın Meral Akşener’le ve genel başkan yardımcılarıyla görüştüğümde derlerse ki, ‘Bizim adayımız yok’ o zaman ben, ‘Efendim sizin isminizle propaganda yapıyorlar. Bu ahlaken doğru olmadığı gibi siyaseten de parti suçudur. Bu arkadaşlar hakkında disiplin soruşturması yapılmasını vee partiden ihraç edilmesini istiyorum’ diyeceğim. Partili dostlarımıza diyoruz ki: Ben diğer aday arkadaşımdan daha İYİ yönetirim.Hepsi bu. ”           
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olan Nihat Kavşut, genel merkez ısrarla “Adayımız yok” demesine rağmen bazı adayların teşkilatlara, “Ben genel merkezin adayıyım” diye baskı yaptığını öne sürdü. Kavşut, “Bu kişiler hakkında disiplin soruşturması isteyeceğim” dedi.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu ve bu nedenle yürüttüğü il başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Nihat Kavşut, haberimizvarnet’e konuştu.  Adaylığını ilan ettikten kısa bir süre sonra adaylıktan çekildiği söylentilerinin yayılmasıyla birlikte Kavşut sosyal medya hesabından tepkisini, “Sabah biri aradı, "Adnan Kaya'nın lehine çekilmişsin" dedi... Öğlen biri aradı, "Mehmet Başaran'ın lehine çekilmişsin" dedi… Akşam biri aradı, "İlhami Okudan'ın lehine çekilmişsin" dedi... Hiçbir adayın lehine yarıştan çekilmeyeceğim... Sayın Meral Aşener'den ve Sayın Koray Aydın'dan randevu talep ettim... Genel Başkanım bir adayı desteklediğini beyan ederse adaylıktan çekilirim... Algı operasyonları ile insanları manipüle etmenize gerek yok... Siyaset bir bayrak yarışıdır” sözleriyle göstermişti.

 

‘SONUNA KADAR ADAYIM’

Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde 1 Eylül’de yapılacak il kongresinde il başkanlığına aday olacağını belirten Nihat Kavşut, hem hakkında çıkarılan söylentileri hem de kongre sürecini değerlendirdi. Şu sıralar Antalya’nın doğu ilçelerini dolaşan Kavşut, genel başkandan randevu istediğini belirterek, “Söylentiler can sıkıcı. Genel başkanımla, genel başkan yardımcılarımla görüşeceğim. Eğer bana, “Biz seninle çalışmak istemiyoruz, bizim adayımız şu” derlerse o an itibarıyla adaylıktan çekilirim. Aksi halde sonuna kadar adayım” dedi. Bazı adayların parti suçu işlediğini de savunan Kavşut şöyle devam etti:

 

‘PARTİDEN İHRAÇ EDİLSİN’

“Genel merkez ısrarla ‘bizim adayımız yok’ diyor ama bazı arkadaşların teşkilatlar nezdinde ‘genel merkezin adayı’ diye ciddi derecede propagandası yapılıyor. Ben Sayın Meral Akşener’le ve genel başkan yardımcılarıyla görüştüğümde derlerse ki, ‘Bizim adayımız yok’ o zaman ben, ‘Efendim sizin isminizle propaganda yapıyorlar. Bu ahlaken doğru olmadığı gibi siyaseten de parti suçudur. Bu arkadaşlar hakkında disiplin soruşturması yapılmasını vee partiden ihraç edilmesini istiyorum’ diyeceğim.

Partili dostlarımıza diyoruz ki: Ben diğer aday arkadaşımdan daha İYİ yönetirim.Hepsi bu. ” 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.