İzmir'deki depremden 17 saat sonra kurtarıldılar

31.10.2020 - 09:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İzmir'deki depremden 17 saat sonra kurtarıldılar

İzmir’de meydana gelen depremin ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremden 14, 15, 16 ve 17 saat sonra beş kadın kurtarıldı. Bayraklı ilçesindeki Doğanlar apartmanından bir kadının cansız bedenine ulaşılırken oğlu ise yaralı olarak enkazdan çıkarıldı.

 haberimizvar.net-62 yaşındaki Emine Eren, İzmir’de Barış Sitesi’ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı. 53 yaşındaki Fadime Tolu da, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 15 saat sonra yaralı kurtarıldı. Gülçin Aykut Soydan, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 16 saat sonra yaralı kurtarıldı. 16 yaşındaki İnci Okan Rıza Bey apartmanından kurtarılırken Hülya Özmet, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 17 saat sonra yaralı kurtarıldı. Barış sitesindeki enkazdan Nurcan Tosun isimli kadın da yaralı olarak çıkartıldı. İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen Richter ölçeğine 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde çöken 8 katlı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazının altında mahsur kalan 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı.      Ege Denizi’nde, Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde Rıza Bey Apartmanı çöktü. Depremde, 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği Fıstık da enkaz altında kaldı. Enkazda arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, önce İnci Okan’ın köpeği, Fıstık’a ulaştı. Ardından da depremden yaklaşık 17 saat sonra saat 08.00 sıralarında İnci Okan’a ulaştı. Enkazdan yaralı kurtarılan İnci Okan, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.   BARIŞ SİTESİNDEN SEVİNDİREN HABER İzmir’de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Barış Sitesindeki enkazdan 50 yaşındaki Nurcan Tosun yaralı olarak kurtarıldı.Merkez üssü İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde 9 binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremde alt üç katı çöken Barış Sitesindeki bir apartmanın enkazında yürütülen çalışmalarda 17 saat sonra Nurcan Tosun’a ulaşıldı. Tosun, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine gönderildi.   Eşi İbrahim Tosun, büyük sevinç yaşadı. Arama kurtarma ekipleri, aynı apartmandan 62 yaşındaki Emine Eren’i 14 saat sonra kurtarmıştı. Yaşanan şiddetli depremin ardından İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Doğanlar apartmanında arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremden 6 saat sonra yaşlı bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Aynı dairedeki oğlu ise yaralı olarak ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altında yakınlarını bekleyenlerin feryatları yürek dağlarken enkaz altında hala çok sayıda insanın olduğu öğrenildi. İzmir’de meydana gelen depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan 8 katlı binadan 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.   8 KATLI APARTMANDAN KÖTÜ HABER GELDİ Bayraklı Dumlupınar Sokak’ta tamamen yıkılan 8 katlı binada arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ekipler zaman zaman çevredekilerden tam sessizlik istedi. Ekiplerin çalışması devam ederken enkaz altından acı haber geldi. Tamamen yıkılan binadan bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Cenaze, kimliği belirlenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.  
İzmir’de meydana gelen depremin ardından enkaza dönen binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken, depremden 14, 15, 16 ve 17 saat sonra beş kadın kurtarıldı. Bayraklı ilçesindeki Doğanlar apartmanından bir kadının cansız bedenine ulaşılırken oğlu ise yaralı olarak enkazdan çıkarıldı.

 haberimizvar.net-62 yaşındaki Emine Eren, İzmir’de Barış Sitesi’ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarıldı. 53 yaşındaki Fadime Tolu da, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 15 saat sonra yaralı kurtarıldı. Gülçin Aykut Soydan, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 16 saat sonra yaralı kurtarıldı. 16 yaşındaki İnci Okan Rıza Bey apartmanından kurtarılırken Hülya Özmet, İzmir’de Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından 17 saat sonra yaralı kurtarıldı. Barış sitesindeki enkazdan Nurcan Tosun isimli kadın da yaralı olarak çıkartıldı.

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen Richter ölçeğine 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde çöken 8 katlı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazının altında mahsur kalan 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı. 

 
 

20201031-2-45116430-59355087-web.jpg

Ege Denizi’nde, Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı ilçesinde Rıza Bey Apartmanı çöktü. Depremde, 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği Fıstık da enkaz altında kaldı. Enkazda arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, önce İnci Okan’ın köpeği, Fıstık’a ulaştı. Ardından da depremden yaklaşık 17 saat sonra saat 08.00 sıralarında İnci Okan’a ulaştı. Enkazdan yaralı kurtarılan İnci Okan, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

 

20201031-2-45116430-59355084-web.jpg

BARIŞ SİTESİNDEN SEVİNDİREN HABER

İzmir’de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Barış Sitesindeki enkazdan 50 yaşındaki Nurcan Tosun yaralı olarak kurtarıldı.Merkez üssü İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde 9 binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Depremde alt üç katı çöken Barış Sitesindeki bir apartmanın enkazında yürütülen çalışmalarda 17 saat sonra Nurcan Tosun’a ulaşıldı.

20201031-2-45116663-59355407-web.jpg

Tosun, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine gönderildi.

 

Eşi İbrahim Tosun, büyük sevinç yaşadı. Arama kurtarma ekipleri, aynı apartmandan 62 yaşındaki Emine Eren’i 14 saat sonra kurtarmıştı.

Yaşanan şiddetli depremin ardından İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Doğanlar apartmanında arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremden 6 saat sonra yaşlı bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Aynı dairedeki oğlu ise yaralı olarak ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altında yakınlarını bekleyenlerin feryatları yürek dağlarken enkaz altında hala çok sayıda insanın olduğu öğrenildi. İzmir’de meydana gelen depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan 8 katlı binadan 1 kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

 

8 KATLI APARTMANDAN KÖTÜ HABER GELDİ

Bayraklı Dumlupınar Sokak’ta tamamen yıkılan 8 katlı binada arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ekipler zaman zaman çevredekilerden tam sessizlik istedi. Ekiplerin çalışması devam ederken enkaz altından acı haber geldi. Tamamen yıkılan binadan bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Cenaze, kimliği belirlenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.