Yatağı, motosikletle taşıdılar

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.12.2020 - 22:25, Güncelleme: 16.12.2020 - 22:25
 

Yatağı, motosikletle taşıdılar

Antalya'da 2 kişi, satın aldıkları yatağı motosikletle taşıdı.

haberimizvar.net-Antalyalı motosiklet sürücüsü, satın aldığı yaklaşık 2 metre büyüklüğündeki yatağı, arkasındaki arkadaşının yardımıyla taşıdı. Yolda motosikletle yatak taşındığını görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Trafikte seyir halindeki otomobilde giden bir kişi ise motosiklet sürücüsü ve arkadaşının yatak taşımasını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntüyü çeken kişi tepkisini yöresel şiveyle dile getirip, "Hay anamm. Valla bunlar ne ediyor? Rüzgarı kessin diye mi ediyor. Bunlar çarpılacak la. Git la öteye. Ha, deli haaa" diye kaydetti. O anların görüntüsü, izleyenleri güldürdü.
Antalya'da 2 kişi, satın aldıkları yatağı motosikletle taşıdı.

haberimizvar.net-Antalyalı motosiklet sürücüsü, satın aldığı yaklaşık 2 metre büyüklüğündeki yatağı, arkasındaki arkadaşının yardımıyla taşıdı. Yolda motosikletle yatak taşındığını görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Trafikte seyir halindeki otomobilde giden bir kişi ise motosiklet sürücüsü ve arkadaşının yatak taşımasını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Görüntüyü çeken kişi tepkisini yöresel şiveyle dile getirip, "Hay anamm. Valla bunlar ne ediyor? Rüzgarı kessin diye mi ediyor. Bunlar çarpılacak la. Git la öteye. Ha, deli haaa" diye kaydetti. O anların görüntüsü, izleyenleri güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.