Özlem Zengin paylaşımına soruşturma açıldı

GÜNDEM 22.02.2021 - 11:30, Güncelleme: 22.02.2021 - 11:30
 

Özlem Zengin paylaşımına soruşturma açıldı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan sözler nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında resen soruşturma başlatıldı.

Haberimizvar.net- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin’e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldığı bildirildi. Açıklamada söz konusu paylaşımı yapan kişinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için talimat verildiği belirtildi. CEZAEVİ SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU Uşak’ta cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddialarını reddeden Özlem Zengin, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir ve biliyoruz ki size bir ‘Aferin” geldi. Hapisteki bu çıplaklıkla alakalı mevzuyu başlatan FETÖ’cü kadınlara bekledikleri yerden bir takdirname geldi” sözleri ve çocuklu mahpus kadınlara yönelik, "Bu insanlar artık talimatla bebek sahibi oluyorlar, 'Bebekli kadınlar cezaevinde var' demek için. Bir buçuk yıl sonra akılları başlarına geliyor" açıklaması nedeniyle sosyal medyada tartışma yaratmıştı.
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin hakkında bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan sözler nedeniyle Mert Yaşar isimli kullanıcı hakkında resen soruşturma başlatıldı.

Haberimizvar.net- İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, bir sosyal paylaşım sitesinde Mert Yaşar isimli kullanıcı tarafından Tokat Milletvekili Özlem Zengin’e yönelik sarf edilen sözler nedeniyle resen soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada söz konusu paylaşımı yapan kişinin kimlik bilgilerinin tespiti ve yakalanması için talimat verildiği belirtildi.

CEZAEVİ SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Uşak’ta cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddialarını reddeden Özlem Zengin, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir ve biliyoruz ki size bir ‘Aferin” geldi. Hapisteki bu çıplaklıkla alakalı mevzuyu başlatan FETÖ’cü kadınlara bekledikleri yerden bir takdirname geldi” sözleri ve çocuklu mahpus kadınlara yönelik, "Bu insanlar artık talimatla bebek sahibi oluyorlar, 'Bebekli kadınlar cezaevinde var' demek için. Bir buçuk yıl sonra akılları başlarına geliyor" açıklaması nedeniyle sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.