AKP MKYK'ya Antalya'dan 4 isim

GÜNDEM 24.03.2021 - 14:48, Güncelleme: 24.03.2021 - 14:48
 

AKP MKYK'ya Antalya'dan 4 isim

AK PARTİ'nin 7'nci Olağan Genel Kongresi'nde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesine Antalya'dan 4 kişi yer aldı. Milletvekilleri Köse ve Çokal ile eski Başkan Türel listeye asil sıradan girerken, Yılman da yedekte yer aldı

haberimizvar.net- AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongredeki konuşmasında 50 kişilik MKYK'nın, 75 kişiye çıkacağını söyledi. Açıklanan MKYK listesinde önceki MKYK'da da yer alan Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İYİ Parti'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılan Tuba Vural Çokal yer aldı. Listenin sürprizi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Türel, aynı zamanda ilk belediye başkanlığı döneminde seçimi kaybetmesiyle de MKYK listesine girmiş ve bir süre Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.   MKYK listesine yedek olarak Antalya'dan giren isim ise bir dönem AK Parti Antalya Kadın Kolları'nda gören yapan ve Büyükşehir Meclis Üyeliği yapmış Ayşe Güliz Yılman yer aldı.   Türel, listenin yayınlanmasının ardından sosyal medya hesaplarından, "AK Parti 7. Olağan Kongresi'ne 07, Antalya damgası. Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal milletvekillerimizle birlikte MKYK listesindeyiz. Başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Ayşe Güliz Yılman'ın da AK Parti MKYK yedek listesinde yer alması Antalyamız için ayrıca bir mutluluğumuz olmuştur" mesajı paylaştı.
AK PARTİ'nin 7'nci Olağan Genel Kongresi'nde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesine Antalya'dan 4 kişi yer aldı. Milletvekilleri Köse ve Çokal ile eski Başkan Türel listeye asil sıradan girerken, Yılman da yedekte yer aldı

haberimizvar.net- AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongredeki konuşmasında 50 kişilik MKYK'nın, 75 kişiye çıkacağını söyledi. Açıklanan MKYK listesinde önceki MKYK'da da yer alan Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İYİ Parti'den istifa ettikten sonra AK Parti'ye katılan Tuba Vural Çokal yer aldı. Listenin sürprizi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu. Türel, aynı zamanda ilk belediye başkanlığı döneminde seçimi kaybetmesiyle de MKYK listesine girmiş ve bir süre Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.

 

MKYK listesine yedek olarak Antalya'dan giren isim ise bir dönem AK Parti Antalya Kadın Kolları'nda gören yapan ve Büyükşehir Meclis Üyeliği yapmış Ayşe Güliz Yılman yer aldı.

 

Türel, listenin yayınlanmasının ardından sosyal medya hesaplarından, "AK Parti 7. Olağan Kongresi'ne 07, Antalya damgası. Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal milletvekillerimizle birlikte MKYK listesindeyiz. Başta Sn. Cumhurbaşkanımız ve destek olan herkese teşekkür ederiz. Ayşe Güliz Yılman'ın da AK Parti MKYK yedek listesinde yer alması Antalyamız için ayrıca bir mutluluğumuz olmuştur" mesajı paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.