BioNTech aşılarının ilk dozu uygulanmaya başlandı

SAĞLIK 02.04.2021 - 15:57, Güncelleme: 02.04.2021 - 15:57
 

BioNTech aşılarının ilk dozu uygulanmaya başlandı

2 milyon 800 bin doz Biontech aşısı tercih eden kişilere yapılmaya başlandı.

haberimizvar.net- Aşılama çalışmalarına dahil edilen Pfizer/BioNTech aşısının ilk dozları bugün uygulanmaya başlandı. Aşı randevusu sırasında tercih edenlere BioNTech aşısının birinci dozu yapılıyor. Şu ana kadar 2,8 milyon doz temin edilen BioNTech aşısının randevusu, "mhrs.gov.tr" ve "enabiz.gov.tr" siteleri ile Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve e-Nabız mobil uygulamaları üzerinden alınabiliyor. Telefonla randevu almak isteyenler "182" hattını arayabiliyor. Türkiye'de aşıların toplam uygulanan doz sayısı 16 milyon 544 bin 656,  ikinci doz uygulanan kişi sayısı ise 7 milyon 105 bin 47. 
2 milyon 800 bin doz Biontech aşısı tercih eden kişilere yapılmaya başlandı.

haberimizvar.net- Aşılama çalışmalarına dahil edilen Pfizer/ BioNTech aşısının ilk dozları bugün uygulanmaya başlandı. Aşı randevusu sırasında tercih edenlere BioNTech aşısının birinci dozu yapılıyor. Şu ana kadar 2,8 milyon doz temin edilen  BioNTech aşısının randevusu, "mhrs.gov.tr" ve "enabiz.gov.tr" siteleri ile Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve e-Nabız mobil uygulamaları üzerinden alınabiliyor. Telefonla randevu almak isteyenler "182" hattını arayabiliyor. Türkiye'de aşıların toplam uygulanan doz sayısı 16 milyon 544 bin 656,  ikinci doz uygulanan kişi sayısı ise 7 milyon 105 bin 47. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.