TURMEPA’da Ünlü ile devam

GÜNDEM 04.04.2021 - 10:47, Güncelleme: 04.04.2021 - 10:47
 

TURMEPA’da Ünlü ile devam

TURMEPA Deniz Temiz Derneği Antalya Şubesi'nin olağan genel kurulunda İzzet Ünlü başkan seçildi.

haberimizvar.net- TURMEPA Deniz Temiz Derneği Antalya Şubesi'nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığına Mehmet Akoğuz, yardımcılıklarına ise Efe Ülken ile Sırma Kurt Özdemir seçildi. Osman Ayık'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda İzzet Ünlü oybirliğiyle şube başkanlığına seçildi. Genel kurula katılımları ve desteklerinden dolayı üyelere teşekkür eden Başkan İzzet Ünlü, "Çoğulcu ve paylaşımcı bir anlayışla, büyük TURMEPA ailesinin tamamını kucaklayan bir davranış içinde olacağız. Geçmişte görev yapan başkanlarımızı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı saygı, sevgi ve şükranla anıyor teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalarımız önümüzdeki 4 yıl içinde derneğimizin bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak için olacaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarım, koordinatörlerimiz, ekip arkadaşlarımız, yöneticilerimizle denizciliğimizin her zaman daha iyiye gitmesi ve örnek birliktelik sergilemesi için çabalayacağız. Denizcilik camiasının içinde yer alıp ter döken her birey, bizim için çok değerlidir. Denizi ve çevreyi seven herkesin desteğine ihtiyacımız var. Deniz inanmaktır, yaşamaktır, sevmektir, ölesiye sevmektir. Denizi temizlemenin en kolay yolu kirletmemeyi öğretmektir" dedi. Öte yandan derneğin yönetim kurulu üyeleri Vahdet Narin, Efe Ülken, Sırma Kurt Özdemir, Özlem Gözaçan, Haşmet Öyken, Burak Berberoğlu, Mehmet Akoğuz ve Gamze Altay Akdeniz'den oluştu. Denetim kuruluna Hüseyin Oğuz Şahin, Yıldırım Kırdı, Ali Günay; genel merkez delegeliklerine Ahmet Öztürk, Mehmet Adsız, Timur Murat İnanç, Turgay Meşe ile Kubilay Topo seçildi.
TURMEPA Deniz Temiz Derneği Antalya Şubesi'nin olağan genel kurulunda İzzet Ünlü başkan seçildi.

haberimizvar.net-  TURMEPA Deniz Temiz Derneği Antalya Şubesi'nin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulun divan başkanlığına Mehmet Akoğuz, yardımcılıklarına ise Efe Ülken ile Sırma Kurt Özdemir seçildi. Osman Ayık'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda İzzet Ünlü oybirliğiyle şube başkanlığına seçildi. Genel kurula katılımları ve desteklerinden dolayı üyelere teşekkür eden Başkan İzzet Ünlü, "Çoğulcu ve paylaşımcı bir anlayışla, büyük TURMEPA ailesinin tamamını kucaklayan bir davranış içinde olacağız. Geçmişte görev yapan başkanlarımızı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı saygı, sevgi ve şükranla anıyor teşekkür ediyorum. Tüm çalışmalarımız önümüzdeki 4 yıl içinde derneğimizin bayrağını daha yukarılarda dalgalandırmak için olacaktır. Yönetim kurulu arkadaşlarım, koordinatörlerimiz, ekip arkadaşlarımız, yöneticilerimizle denizciliğimizin her zaman daha iyiye gitmesi ve örnek birliktelik sergilemesi için çabalayacağız. Denizcilik camiasının içinde yer alıp ter döken her birey, bizim için çok değerlidir. Denizi ve çevreyi seven herkesin desteğine ihtiyacımız var. Deniz inanmaktır, yaşamaktır, sevmektir, ölesiye sevmektir. Denizi temizlemenin en kolay yolu kirletmemeyi öğretmektir" dedi.

Öte yandan derneğin yönetim kurulu üyeleri Vahdet Narin, Efe Ülken, Sırma Kurt Özdemir, Özlem Gözaçan, Haşmet Öyken, Burak Berberoğlu, Mehmet Akoğuz ve Gamze Altay Akdeniz'den oluştu. Denetim kuruluna Hüseyin Oğuz Şahin, Yıldırım Kırdı, Ali Günay; genel merkez delegeliklerine Ahmet Öztürk, Mehmet Adsız, Timur Murat İnanç, Turgay Meşe ile Kubilay Topo seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.