Kaymak’tan zehir zemberek açıklama

SİYASET 09.04.2021 - 11:35, Güncelleme: 09.04.2021 - 11:35
 

Kaymak’tan zehir zemberek açıklama

CHP İl Gençlik Kolları tarafından görevinden alınan Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak, il yönetimi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu

haberimizvar.net-Geçtiğimiz günlerde CHP İl Gençlik Kolları tarafından görevden alınan CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ve yönetiminden sert açıklama geldi.  “Parti içinde kongrede yarıştığımız diğer aday arkadaşlarımız ile birlikte; barışın, kardeşliğin, dayanışmanın yaratılmasını sağlayarak ilçemizde en büyük adımı atmıştık” denilen açıklamada şu sözlere yer verildi: “Söz verdiğimiz projeleri, pandemi koşulları içerisinde olabilecek en verimli bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştık. Kepez tarihinin en kalabalık adaylı ve yüksek katılımlı seçiminde 165 Üyemizin oyuyla biz kazandık.  Sandıkla göreve gelmiş bir yönetimin, Partimizin diktatörlüğe karşı emin adımlarla iktidara yürüdüğü bugünlerde, İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından görevden alınmasını anlamakta zorlanıyoruz.  Seçildikleri günden bugüne, Kepez'de ikamet etmesine rağmen İlçe Binamıza adım dahi atmayan Gençlik Kolları Yöneticileri, çalışmak için bir telefon bile açmadan, uyarı yapmadan, uyumsuz bir çalışma yürüttüğümüzü öne sürüyor. Partimizin iktidarı için gece gündüz çalışan, ter döken; tek adam rejimine karşı partimizin iktidarından başka beklentisi olmayan Kepez Gençliği, alınan bu hukuksuz ve siyasi karara karşı sonuna kadar mücadele edecektir. Bu olay karşılıksız Parti sevgisi ile koltuk sevdasının mücadelesidir.  Kepez Gençliği bu mücadelede Partimizin tarihine yakışır şekilde ÜLKE, cumhuriyet ve parti sevgisini son neferine kadar savunacaktır.  Kepez'deki barış ortamını bozan, leke süren bu karar bir an önce geri çekilmeli ve Partimiz kamuoyunda gerginliklerle anılmamalıdır. BİZ HİKAYEMİZİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ! Antalya'da tek yaptığı etkinlik Kepez Gençlik Kolları'nı görevden almak olarak tarihe geçecek bir yönetme anlayışı ile mücadelemiz bugün yeniden başlıyor; emeğimizi, hakkımızı, demokrasiye olan inancımız ve sandıktan aldığımız güçle kimseye yedirmeyeceğiz”
CHP İl Gençlik Kolları tarafından görevinden alınan Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak, il yönetimi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu

haberimizvar.net-Geçtiğimiz günlerde CHP İl Gençlik Kolları tarafından görevden alınan CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Akın Kaymak ve yönetiminden sert açıklama geldi.  “Parti içinde kongrede yarıştığımız diğer aday arkadaşlarımız ile birlikte; barışın, kardeşliğin, dayanışmanın yaratılmasını sağlayarak ilçemizde en büyük adımı atmıştık” denilen açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Söz verdiğimiz projeleri, pandemi koşulları içerisinde olabilecek en verimli bir şekilde gerçekleştirmeye çalıştık. Kepez tarihinin en kalabalık adaylı ve yüksek katılımlı seçiminde 165 Üyemizin oyuyla biz kazandık.  Sandıkla göreve gelmiş bir yönetimin, Partimizin diktatörlüğe karşı emin adımlarla iktidara yürüdüğü bugünlerde, İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından görevden alınmasını anlamakta zorlanıyoruz. 
Seçildikleri günden bugüne, Kepez'de ikamet etmesine rağmen İlçe Binamıza adım dahi atmayan Gençlik Kolları Yöneticileri, çalışmak için bir telefon bile açmadan, uyarı yapmadan, uyumsuz bir çalışma yürüttüğümüzü öne sürüyor. Partimizin iktidarı için gece gündüz çalışan, ter döken; tek adam rejimine karşı partimizin iktidarından başka beklentisi olmayan Kepez Gençliği, alınan bu hukuksuz ve siyasi karara karşı sonuna kadar mücadele edecektir. Bu olay karşılıksız Parti sevgisi ile koltuk sevdasının mücadelesidir. 
Kepez Gençliği bu mücadelede Partimizin tarihine yakışır şekilde ÜLKE, cumhuriyet ve parti sevgisini son neferine kadar savunacaktır.  Kepez'deki barış ortamını bozan, leke süren bu karar bir an önce geri çekilmeli ve Partimiz kamuoyunda gerginliklerle anılmamalıdır.
BİZ HİKAYEMİZİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
Antalya'da tek yaptığı etkinlik Kepez Gençlik Kolları'nı görevden almak olarak tarihe geçecek bir yönetme anlayışı ile mücadelemiz bugün yeniden başlıyor; emeğimizi, hakkımızı, demokrasiye olan inancımız ve sandıktan aldığımız güçle kimseye yedirmeyeceğiz”

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.