Milletvekili Köse'ye yeni görev

YEREL 17.04.2021 - 17:46, Güncelleme: 17.04.2021 - 17:46
 

Milletvekili Köse'ye yeni görev

AKP MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir' tarafından 'İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı' olarak görevlendirildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi'nden sorumlu olan Köse, artık İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerin teşkilatlanmasını koordine edecek.

AKP teşkilatının Türkiye'nin 7 bölgesindeki teşkilat yapılandırmalarını koordine edilmesi için görevlendirmeler yapıldı. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından AKP MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse'ye yeni görev verildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi'ndeki teşkilattan sorumlu olan Mustafa Köse, yeni görevlendirmeyle birlikte artık 'İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı' görevini yürüterek Anadolu'nun merkezindeki illerde teşkilatlanmaları koordine edecek. Milletvekili Mustafa Köse, her bölge için sorumlu olan kişilerin olduğunu belirterek daha önce Marmara Bölgesi'yle ilgili çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Yeni görevlendirmeyle İç Anadolu Bölgesi'nde teşkilat çalışmalarını koordine edeceğini aktaran Köse, “Teşkilat Başkanımızla birlikte bu dönem bir değişiklik yapalım istedik. Değişiklikte, harekette bereket oluyor. Böyle düşündük. 14 kişilik ekibimizle birlikte İç Anadolu Bölgesi'yle ilgili teşkilat çalışmalarını koordine edeceğiz" dedi.
AKP MKYK üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir' tarafından 'İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı' olarak görevlendirildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi'nden sorumlu olan Köse, artık İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerin teşkilatlanmasını koordine edecek.

AKP teşkilatının Türkiye'nin 7 bölgesindeki teşkilat yapılandırmalarını koordine edilmesi için görevlendirmeler yapıldı. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından AKP MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Mustafa Köse'ye yeni görev verildi. Geçen dönem Marmara Bölgesi'ndeki teşkilattan sorumlu olan Mustafa Köse, yeni görevlendirmeyle birlikte artık 'İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı' görevini yürüterek Anadolu'nun merkezindeki illerde teşkilatlanmaları koordine edecek.

Milletvekili Mustafa Köse, her bölge için sorumlu olan kişilerin olduğunu belirterek daha önce Marmara Bölgesi'yle ilgili çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Yeni görevlendirmeyle İç Anadolu Bölgesi'nde teşkilat çalışmalarını koordine edeceğini aktaran Köse, “Teşkilat Başkanımızla birlikte bu dönem bir değişiklik yapalım istedik. Değişiklikte, harekette bereket oluyor. Böyle düşündük. 14 kişilik ekibimizle birlikte İç Anadolu Bölgesi'yle ilgili teşkilat çalışmalarını koordine edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.