Karpuz heykeli bu fotoğrafı akla getirdi

GÜNDEM 10.05.2021 - 18:21, Güncelleme: 10.05.2021 - 18:21
 

Karpuz heykeli bu fotoğrafı akla getirdi

Diyarbakır’a kayyım olarak atanan eski Antalya Valisi Karaloğlu’nun diktirdiği ‘karpuz içinde çocuk’ heykeli 2017’de Çin gezisinden paylaştığı bu fotoğrafı akla getirdi.

haberimizvar.net- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Antalya eski valisi Münir Karaloğlu’nun havaalanı yolundaki yonca kavşağa diktirdiği ‘karpuz içindeki çocuk’ heykeli akıllara Çin gezisinde çektirdiği fotoğrafı getirdi. Antalya valisiyken 2017 yılında Hefei ile kardeş şehir protokolü imzalamak için Çin’e giden Karaloğlu, ziyaret çerçevesinde ekonomik temaslarda da bulundu. Vali Karaloğlu, Çin'deki ziyaretini resmi Çin’in geleneksel kıyafetleriyle çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmıştı. Fotoğraf sosyal medyada alay konusu olunca, hatta Cem Yılmaz bile paylaşınca Münir Karaloğlu tarafından kaldırılmıştı. TWİTTER’DA HASHTAG AÇILDI Karaloğlu’nun yeni icraatı olan ‘karpuz içindeki çocuk’ heykeliyle ilgili sosyal medyada #Diyarbakırınkarpuzu başlığıyla hashtag açıldı. Çin’de çektirdiği fotoğraf yeniden gündeme gelirken, Halkevleri Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Kutay Meriç, “Antalya’dan Diyarbakır’a atandığında demiştim. Biz mutluyuz ama Diyarbakırlılar sizin için üzgünüm. Bilmeyenler için not: Diyarbakır’da havaalanı yoluna bu karpuz heykelini diktirmiş” diye yazdı.   
Diyarbakır’a kayyım olarak atanan eski Antalya Valisi Karaloğlu’nun diktirdiği ‘karpuz içinde çocuk’ heykeli 2017’de Çin gezisinden paylaştığı bu fotoğrafı akla getirdi.

haberimizvar.net-  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Antalya eski valisi Münir Karaloğlu’nun havaalanı yolundaki yonca kavşağa diktirdiği ‘ karpuz içindeki çocuk’ heykeli akıllara Çin gezisinde çektirdiği fotoğrafı getirdi. Antalya valisiyken 2017 yılında Hefei ile kardeş şehir protokolü imzalamak için Çin’e giden Karaloğlu, ziyaret çerçevesinde ekonomik temaslarda da bulundu. Vali Karaloğlu, Çin'deki ziyaretini resmi Çin’in geleneksel kıyafetleriyle çektirdiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmıştı. Fotoğraf sosyal medyada alay konusu olunca, hatta Cem Yılmaz bile paylaşınca Münir Karaloğlu tarafından kaldırılmıştı.

TWİTTER’DA HASHTAG AÇILDI

Karaloğlu’nun yeni icraatı olan ‘ karpuz içindeki çocuk’ heykeliyle ilgili sosyal medyada #Diyarbakırınkarpuzu başlığıyla hashtag açıldı. Çin’de çektirdiği fotoğraf yeniden gündeme gelirken, Halkevleri Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Kutay Meriç, “Antalya’dan Diyarbakır’a atandığında demiştim. Biz mutluyuz ama Diyarbakırlılar sizin için üzgünüm. Bilmeyenler için not: Diyarbakır’da havaalanı yoluna bu karpuz heykelini diktirmiş” diye yazdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.